Yποχρεωτική στράτευση για όσες διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα και Προαιρετική θητεία για όσες επιθυμούν να υπηρετήσουν εξετάζει το ΥΠΕΘΑ ,ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για τη δημιουργία στρατιωτικών λυκείων!


Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Λιμενικό Σώμα και προαιρετική στράτευση για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες καθώς και δημιουργία στρατιωτικών λυκείων σχεδιάζει να προωθήσει στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος!

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες αν και δεν είμαστε αισιόδοξοι

Βέβαια δεν είναι εκείνοι που λένε οτι αν ο Πάνος Καμμένος θέλει να λύσει το θέμα της λειψανδρίας  που παρατηρείται σε όλε τις Μονάδες ,ας ψάξει λίγο το θέμα των φυγόστρατων  ,των παλαβών και των δήθεν ναρκομανών που το δηλώνουν μόνο και μόνο για να αποφύγουν την Στράτευση !

Ειδικά με το θέμα των Ανυπότακτων τους εξωτερικού το θέμα είναι τεράστιο και υπολογίζονται απο το ΓΕΕΘΑ σε δεκάδες χιλιάδες αλλά όλοι αυτοί και οι οικογένεις τους ψηφίζουν και στην Κυβέρνηση σχεδόν όλοι έχουν την νοοτροπία και λόγω ιδεολογίας να αποφεύγουν την Στράτευση όπως ο διάβολος το Λιβάνι!

Όλοι όμως επιθυμούν μια ασφαλή Πατρίδα που εξασφαλίζει τα φλώρια να τα διασκεδάζουν μέχρι πρωίας …Εδώ σε θέλω Πάνο Καμμένο μπορείς να σαν καμένος να περπατήσεις στα κάρβουνα …Έλα ντε το μπορείς ;
veteranos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger