Τι ήταν να πουν στον διοικητή του Ιρανικού πολεμικού ναυτικού Habibollah Sayyari [φώτο],οι οικοδεσπότες της 5ης διάσκεψης των διοικητών των πολεμικών ναυτικών του Ινδικού Ωκεανού, στο Μπαγλαντές,πως θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Αμερικανίδα ομόλογο του!!!

Έστρεψε τα νώτα του και ετοιμάστηκε να φύγει!!!Έντρομοι οι διοργανωτές τον είδαν να ετοιμάζεται να αποχωρήσει και αμέσως τον ενημέρωσαν πως θα του αλλάξουν θέση!!!

Έτσι κάνουν τα έθνη με αξιοπρέπεια και οι αξιωματικοί με ήθος.Αβίαστα κάνουμε επώδυνες συγκρίσεις,σε σχέση με τους δικούς μας Έλληνες αξιωματικούς,οι οποίοι έχουν χάσει την αίγλη και την τιμή που αρμόζει στο αξίωμα τους.

Μεταβλήθηκαν απο τον υπ’αριθμόν ένα πυλώνα επιβίωσης του Έθνους   σε καριερίστες  υποτακτικούς των εκάστοτε πολιτικών.Θλιβερό θέαμα αποτελεί κάθε λίγο και λιγάκι η υποδοχή απο τους αρχηγούς  ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΝ καθώς και ΓΕΕΘΑ,των αντίστοιχων Τούρκων αρχηγών, τα τραπεζώματα τους καθώς και η απονομή προς αυτούς τιμητικών μεταλλίων!!!

Πού να φανταζόντουσαν οι Τούρκοι αξιωματικοί που εφάρμοσαν την επιχείρηση του Αττίλα πως μερικά χρόνια αργότερα θα τους..κέρναγαν μπακλαβά στο Ελληνικό γενικό επιτελείο αεροπορίας!!!

Αν το ήξεραν θα καταλάμβαναν ολόκληρη την Κύπρο.
Για την ιστορία ο Ιρανός αρχηγός κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Γερμανό ομόλογο του!!!

Δημοσίευση σχολίου

Blogger