Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η NASA.

Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζεται με ενέργεια!

Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει παροξυσμό σε ειδικούς και μη που το έχουν παρακολουθήσει και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις.

Στις 7/7/2013 η NASA εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση:

Πριν από 2 μέρες πήραμε φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο Rts-445-8  που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πίσω από το Ηλιακό στεφάνι.Μετά από αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός (ονομάστηκε Πλανήτης Χ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς από τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.
Η απόσταση του από τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα , ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η απόσταση Γης και ήλιου με αποτέλεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την Γη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον «δούμε» μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για έναν «δίδυμο πλανήτη» της γης.
Στο βίντεο που λάβαμε από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οποία συνδέει μέσω ακτίνων λέιζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο . Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.

Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας από ότι πιστεύαμε!


    Μετά τιμής

    Dr Richard Andersons
    Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 
    N.A.S.A
    7/7/2013




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger