Πρόκειται για έναν 65χρονο Έλληνα που βρισκόταν δεμένος σε εμβρυακή στάση μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη – Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του εδώ και ένα χρόνο – Τον βρήκε δικαστικός επιμελητής που πήγε στο διαμέρισμα για να παραδώσει ένταλμα έξωσης στη Βουλγάρα σύζυγό του – Ερωτηματικά για την εξαφάνισή της

Σε 65χρονο Έλληνα που αγνοούνταν για ένα χρόνο, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας 37, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιατροδικαστή κυρία Σουλτάνα Μαδιανού, το θύμα βρισκόταν δεμένο για πάνω από ένα χρόνο μέσα στον καταψύκτη και σε εμβρυακή στάση, ενώ για να είναι δυνατή η εξέτασή του και να ερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του θα πρέπει πρώτα να ξεπαγώσει.

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας δικαστικός επιμελητής όταν μετέβη στο διαμέρισμα της περιοχής προκειμένου να παραδώσει ένταλμα έξωσης στην εν διαστάσει σύζυγό του, υπήκοο Βουλγαρίας, που διέμενε στον χώρο με τον 12χρονο γιο τους και η οποία δεν είχε καταβάλλει τα οφειλόμενα ενοίκια για έξι μήνες. Ωστόσο και τα ίχνη της ίδιας είχαν χαθεί εδώ και μήνες, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για τον ρόλο που εκείνη έχει παίξει στην τραγική κατάληξη του συζύγου της.

Η εξαφάνιση του 65χρονου πάντως είχε δηλωθεί από τους φίλους του από πέρυσι τον Ιανουάριο, αναφέροντας ως αιτία της εξαφάνισης, τους καβγάδες που σημειώνονταν καθημερινά ανάμεσα στο ζευγάρι.



Στο πλαίσιο λοιπόν της διαδικασίας της έξωσης ο δικαστικός κλητήρας πήγε στην Καλλιθέα, βρήκε την πόρτα του  διαμερίσματος ανοικτή και ξεκίνησε την έρευνα. Η έντονη δυσοσμία που ήταν διάχυτη στον χώρο τον οδήγησε μακάβριο εύρημα.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έσπευσε στην περιοχή και ξεκίνησε την διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας εξετάζονται όλες οι λίστες με τους αγνοούμενους καθώς και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα.

Δείτε τη δήλωση φίλου του θύματος



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger