Ο 35χρονος κτηνοτρόφος από τα Πηγάδια Βασίλης Γρατσάνης και ο 40χρονος γεωργός Γιάννης Κορδόσης από την Πεντάλοφο Μεσολογγίου, είναι τα δυο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα στο όχημά τους σε αρδευτικό κανάλι της Κατοχής.

Ήταν δυο αγρότες, που ζούσαν μια ήσυχη ζωή, κοντά στις οικογένειές τους.

Σαράντα χρονών ο ένας, τριανταπέντε ο άλλος, αγρότες στο επάγγελμα, ήταν φίλοι από μικρά παιδιά και συνήθιζαν να διασκεδάζουν στο συγκεκριμένο μπαρ από όπου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς του είδαν ζωντανούς για τελευταία φορά.



Από τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους στο χωριό τους εξελίσσοντας τραγικές στιγμές. Ο πατέρας του Γιάννη Κορδώση, αναζητούσε τον αγνοούμενο γιο του στους δρόμους του χωριού, φωνάζοντας «που είναι ο γιος μου». Η αδερφή του εκλιπαρούσε για βοήθεια, και αναζητούσε πληροφορίες από συγχωριανούς της.

Και η μητέρα του Βασίλη, η κα Αλεξάνδρα έκανε έκκληση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ζητώντας την βοήθεια των πολιτών προκειμένου να βρεθεί ο μοναχογιός της και ο φίλος του.



Ο πατέρας του, έλεγε σε συγγενείς και φίλους πως «τον έζωσαν τα φίδια», όταν στις 05:00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, δεν απαντούσε ο γιος του στις τηλεφωνικές του κλήσεις, ενώ το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Τους είχε πει ότι θα ερχόταν για να φροντίσουν τα ζωντανά τους.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger