Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με κύριο στόχο την Πρωθυπουργία, σκοπεύει στην απορρόφηση πολιτικών δυνάμεων από τον χώρο του κέντρου.

Οι πηγές του αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό, εξελίσσεται ένα πολιτικό παιχνίδι μεταξύ ανθρώπων των Media, του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, με σκοπό να οδηγηθεί η χώρα στις εκλογές.

Για την ώρα βέβαια, είναι απλώς φήμες και όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι οποίες υποστηρίζουν παράλληλα, ότι ο κ. Βενιζέλος ετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα, με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ώστε την κρίσιμη ώρα των εκλογών, να γίνει πιο εύκολη η προσχώρηση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Το πιο πιθανό σενάριο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι η πόλωση, γεγονός που γνωρίζει ο κ. Βενιζέλος, όπως γνωρίζει και την πιθανότητα για έξοδο του ΠΑΣΟΚ, από την Βουλή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, για τις πηγές που υποστηρίζουν τα παραπάνω, είναι η διαφωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου, με την νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά όταν η ίδια δήλωσε ότι: "το ΠΑΣΟΚ το χωρίζει άβυσσος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη".

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger