Ο David Rockefeller είναι ένα μέρος της αμερικανικής ιστορίας και, είναι  ο μόνος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο που είναι πάνω από 100 ετών.

Έχει κατηγορηθεί για τη δημιουργία θεσμών, όπως η «Τριμερής Επιτροπή» και λέσχη «Bilderberg

Είναι μέρος μιας οικογενειακής δυναστείας, που  το όνομα της συνδέεται με την Αμερική και έχει γίνει θρύλος. Ο παππούς του John D Rockefeller ο οποίος πέθανε το 1937 ήταν ο ιδρυτής της Standard Oil . Το όνομα Ροκφέλερ έχει συνδεθεί με τον πλούτο, τη δύναμη, την πολιτική, τη χρηματοδότηση, τη διπλωματία, τη φιλανθρωπία, την απαγόρευση της μαριχουάνας, τους εξωγήινους, και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Τα περιουσιακά του στοιχεία είναι ίσα με το 1,5 % του ΑΕΠ των ΗΠΑ, δηλαδή περίπου $ 250 δις.

Ο David Rockefeller, έχει παραδεχθεί ότι αν κατηγορείται για συνωμοσίες, που σκοπό έχουν να  επιφέρουν μια «Νέα Παγκόσμια τάξη», τότε είναι περήφανος γι' αυτό, αλλά  και ένοχος όπως τον χρεώνουν.

Συγκεκριμένα λέει πως : «Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι οι Ροκφέλερ αποτελούν μέρος μιας μυστικής κλίκας που εργάζονται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως  "διεθνιστές συνωμοσίας" με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή . 
Αν αυτή είναι η επιβάρυνση, τότε στεκόμαστε ένοχοι, και είμαι περήφανος γι 'αυτό. »

Ο David ήταν και είναι  ένας αφοσιωμένος διεθνιστής. Για το σκοπό αυτό, το 1973 ίδρυσε την περιβόητη  Τριμερή Επιτροπή.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger