Στην αποκάλυψη πως το κύκλωμα εκβιαστών είχε προσεγγίσει πριν από τρεις με τέσσερις μήνες τον Δημήτρη Κοντομηνά, προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος από την εκπομπή του Alpha, Happy Day.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος κλήθηκε να σχολιάσει τη σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκου και των δημοσιογράφων Παναγιώτη Μουσά και Χρήστου Φράγκου, οι οποίοι κατηγορούνται για εκβιασμό σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

«Θέλω να πω δύο λόγια για το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε, νιώθω μία ηθική ικανοποίηση που είχα το θάρρος πριν από τρεις μήνες, να βρεθεί ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του Μαυρίκου, ο οποίος εκβίαζε τον Δημήτρη Κοντομηνά με δημοσιεύματα συγκεκριμένα στην εφημερίδα “Ακρόπολη”. Ένιωσα μία ηθική ικανοποίηση, κυρίως για τον ρόλο των Ελλήνων δικαστών, νέοι δικαστές στην έδρα, σπινθηροβόλο βλέμμα που έλεγα μία και έπιαναν εκατό και μετά μου τα έχωναν. Και μου έλεγαν πως και εγώ ευθύνομαι, που τους έχουμε και έχετε τους εκβιαστές και τους ανέχεστε, συνομιλείτε μαζί τους » τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε το βίντεο από το 29′ και μετά:


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger