Το φιάσκο του ΝΑΤΟ στο οργανωμένο σχέδιο παρέμβασης του στο λεγόμενο: "μεταναστευτικό-προσφυγικό", στόχο έχει την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και την εξόντωση των Ελλήνων,  καθώς η Τουρκία παγιώνει  τις διεκδικήσεις της έναντι της κυριαρχίας της Ελλάδας στο Αιγαίο.

Μάλιστα η τακτική της Άγκυρας  είναι να συνεχίσει να «γεμίζει» τα ελληνικά νησιά με εκατοντάδες  χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι τελικά  μένουν στην χώρα μας. Αφού τα Σκόπια που ακολουθούν τις εντολές των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Τουρκίας,  έκλεισαν ουσιαστικά τα σύνορα τους, δημιουργώντας το καθοριστικό πρόβλημα στη χώρα. 

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να επεκταθεί το πρόβλημα με  βίαιες συγκρούσεις Ελλήνων και δήθεν "προσφύγων". Έτσι ώστε να δώσει στην Τουρκία την αφορμή να εισβάλλει στην Ελλάδα εις το όνομα του «ανθρωπισμού» και της ανικανότητας της Ελλάδας να προστατεύσει τους αδερφούς της μουσουλμάνους.

Παράλληλα ήδη έχει  κάνει προετοιμασία και μεθόδευση γκρίζων ζωνών έως τον  25ο μεσημβρινό.

Ήδη, η Τουρκία προετοιμάζει την κατάλληλη στιγμή, οργανωμένη επίθεση στην Ελλάδα, κατά μήκος του 25ου μεσημβρινού από  τον "ΒΟΡΑ" προς τα νησιά του  Αιγαίου. Τα Σκόπια θα παίξουν το ρόλο τους στην επίθεση αυτή, όπως θα φανεί στο επόμενο διάστημα...

ΝΕΣΤΩΡ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger