Πολλοί και διάφοροι παρευρέθηκαν στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που έγινε στην Μαδρίτη (ακόμα κι ο Μπουμπούκος!), αλλά ένας ξεχώρισε από το σωρό, με τις μεγάλες αλήθειες που είπε – για πολλοστή φορά. Πρόκειται για τον πατριώτη πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορα Ορμπάν, ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του για την εξ’ Ανατολών εισβολή που δέχεται η Ευρώπη:

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μία προσφυγική κρίση. Είναι ένα μεταναστευτικό ρεύμα που αποτελείται από οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες και ξένους μαχητές. Είναι μία ανεξέλεγκτη και χωρίς κανόνες διαδικασία. Συνάδει με την ελευθερία της πληροφόρησης και του ελεύθερου λόγου το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν συνήθως γυναίκες και παιδιά, ενώ το 70% των μεταναστών είναι νέοι άνδρες που μοιάζουν με στρατό; Επειδή δεν τους θεωρούμε εχθρούς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δρούμε κατά του εαυτού μας. Είναι εθνική μας ευθύνη να δώσουμε πίσω σε αυτούς τους ανθρώπους τα σπίτια τους και τις χώρες τους».

(ΥΓ): Κι ενώ η Ουγγαρία κυβερνιέται από τέτοιους λεβέντες πολιτικούς, εμείς εδώ έχουμε Σαμαροβενιζέλους και Τσιπροκαμμένους! Δεν είναι τραγωδία;

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger