Κατακόρυφη κλιμάκωση προ των πυλών,η Ρωσία σήκωσε στον αέρα,το ιπτάμενο πυρηνικό της στρατηγείο,ένα ΤU-214R,με κατεύθυνση την Συρία μέσω Κασπίας Θάλασσας!!!Το ρωσικό αεροσκάφος,έχει την δυνατότητα να λειτουργεί ως ιπτάμενο στρατηγείο και να συντονίζει απαιτητικές επιχειρήσεις,χιλιόμετρα μακριά από το εθνικό έδαφος!!!

Εάν η παρουσία του συγκεκριμένου αεροσκάφους,σημαίνει την έναρξη ρωσικής επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας ή απλά θα μαζέψει ηλεκτρονικές πληροφορίες με τα υπερσύγχρονα συστήματα που διαθέτει,θα το μάθουμε σύντομα.Ένα είναι γεγονός,η παρουσία του συγκεκριμένου αεροσκάφους,στην Συρία,σηματοδοτεί την είσοδο της συριακής κρίσης σε άλλο επίπεδο.Οι Τούρκοι,νομίζουν πως πάνε σε εκδρομή,δεν έχουν όμως ιδέα,τι τους περιμένει.
Σε μια άλλη εξέλιξη,ο Τούρκος υπουργός άμυνας,ανακοίνωσε την μεταστάθμευση 4 αεροσκαφών από την Σαουδική Αραβία,ενώ άλλα 6 F-15S,αναμένονται,όπως είπε ,να φτάσουν αύριο.

Η απάντηση της Ρωσίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πιθανόν να δούμε στους ουρανούς της Συρίας,τα θρυλικά αεροσκάφη εναέριας υπεροχής με πυραύλους Α/Α/ 400χλμ,τα MIG-31BM!!!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger