Το φως της δημοσιότητας είδαν μετά από οκτώ χρόνια, μαρτυρίες οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν δώσει ελπίδες στην οικογένεια του μικρού Άλεξ ο οποίος εξαφανίστηκε όταν ήταν 11 ετών.
Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, πριν δύο χρόνια, παρουσιάστηκε μαρτυρία εκταφέως του χωριού Ραψομανίκη Ημαθίας που βρίσκεται κοντά στη Βέροια. Ο άνδρας δήλωνε πως πρίν από περιπου τέσσερα χρόνια βρήκε τον σκελετό ενός αγοριού. Ο σκελετός δεν είχε ούτε ρούχα, ούτε βρισκόταν σε φέρετρο.

 Όπως είπε ο ίδιος, τότε είχε ενημερώσει τον εκκλησιαστικό επίτροπο αλλά όχι και την Αστυνομία. Όπως συμπλήσωσε, έθαψε σε άλλο σημείο του νεκροταφείου τα οστά τοποθετώντας μάλιστα και ένα σημάδι. Τελικά μετά από ενημέρωση της ρεπόρτερ στην Αστυνομία, ο εν λόγω μάρτυρας κλήθηκε να δώσει κατάθεση.
Η Νατέλα, μητέρα του μικρού Άλεξ, βρέθηκε στο σημείο μαζί με τον σύζυγό της και έπειτα από πολλή προσπάθεια πέτυχε να γίνει εκταφή του σκελετού προκειμένου να προχωρήσει η εξέταση DNA. Η εκταφή έγινε με την μορφή του κατεπείγοντος ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν πως άνηκαν σε ηλικιωμένη γυναίκα!
Στην εκπομπή της κυρίας Νικολούλη επιπλέον μίλησε και ένας εκ των πέντε εμπλεκομένων στην υπόθεση ο οποίος διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου του 2006. Έφερε ξανά στιο φως τις αναμνήσεις για το πώς οι πέντε κορόιδευαν, απειλούσαν και χτυπούσαν τον Άλεξ, αλλά και για την τραγική στιγμή που έχασε την ζωή του εξ αιτίας τους. Περιέγραψε πως σκούπισαν το αίμα στα σκαλιά μετά από το χτύπημα, πως πέταξαν στα σκουπίδια τα γυαλιά του παιδιού, πως μετέφεραν το πτώμα του στο ακατοίκητο σπίτι και πως μετά το άφησαν στο ποτάμι της Μπαρμπούτας.

Υ.Γ.: Σας θυμίζουμε όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα ετών από την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger