Τουρκική Φρεγάτα υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ αλλωνίζει τα Δωδεκάνησα!!!

Δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα από τα Δωδεκάνησα αυτή την ώρα. Όλοι οι Ακρίτες ανάστατοι, διερωτώνται τι δουλειά έχει η Τουρκική Φρεγάτα Νότιο Δυτικά της Ρόδου και Βόρειο Δυτικά της Καρπάθου, όταν στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή δεν υφίσταται πρόβλημα με την εισροή λαθρό-μεταναστών.



Δείτε την εκτός σχεδίου πορεία της Τουρκικής Φρεγάτας.Κάνει κύκλους στην περιοχή, που η Τουρκία αμφισβητεί ως γκρίζα ζώνη!!!

Η Τουρκική Φρεγάτα έπρεπε να βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα στην ΚΩ και ΡΟΔΟ / ΡΟΔΟ και ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ή ΚΩ και ΚΑΛΟΛΙΜΝΟ όπου καθημερινά θαλάσσια καραβάνια λαθρό-μεταναστών με την βοήθεια των Τουρκικών Ακταιωρών έρχονται στα Ελληνικά Νησιά.

Επομένως, η παρουσία της Τουρκικής Φρεγάτας εκτός των περιοχών που χρήζουν πραγματικής προστασίας, κινεί τις υποψίες για τους Έλληνες των Δωδεκανήσων οι οποίοι Τουρκικό ζυγό δεν επιθυμούν και είναι έτοιμοι για ολικό ξεσηκωμό.


Οι Έλληνες Ακριτές των Δωδεκανήσων αναμένουν την άμεση απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Τι δουλειά έχει σε εκείνη την θαλάσσια περιοχή η Τουρκική Φρεγάτα; 

Γιατί δεν βρίσκεται στις θαλάσσιες περιοχές που πραγματικά χρήζουν προστασία από την παράνομη είσοδο των λαθρό-μεταναστών; Υπάρχει ελληνικό πλοίο που παρακολουθεί αυτή την παράνομη πορεία της Τουρκικής Φραγάτας;

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger