Φαντάζει απίστευτο, αλλά τα στρατιωτικά τμήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα παρέλασαν χωρίς την Ελληνική σημαία στο αριστερό τους μανίκι!


Το υπέρτατο έμβλημα της χώρας μας είναι κολλημένο με χριτς-χρατς στο αριστερό μανίκι, της «επίσημης στολής» - εξόδου, αλλά για τις ανάγκες της παρέλασης, σύμφωνα με πληροφορίες, «ξηλώθηκε» βάση διαταγής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαταγή αυτή έχει εκδοθεί εδώ και περίπου έξι μήνες και το σκεπτικό της, είναι να μην υπάρχει σε πολλά σημεία η Ελληνική σημαία καθώς υπάρχει ήδη σε στη… σκέπη της κεφαλής, δηλαδή τον μπερέ.

Τέλος, σημειώνεται ότι  πριν από μερικά χρόνια άλλαξαν την γαλανόλευκη της επίσημης στολής των στρατιωτικών με ένα άλλο σήμα που έφερνε περισσότερο στο εθνόσημο…




ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ...


ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 0:56




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Τι δεν καταλαβαίνουμε;;; Οι ξένοι με τα Μνημόνια μας έχουν επιβάλει και πώς θα κα@@@@ράμε. Και βρέθηκαν... Ελληνόφωνοι (και μάλιστα ορκισμένοι με πολιτικό Όρκο, οι Αθεόφοβοι) να βάζουν την υπογραφή τους ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ. Τώρα θα μου πείτε, εδώ δεν προσέχουν πού βάζουν το... άλλο, με τα σύμφωνα συμβίωσης, που τα εξυμνούν κιόλας. Αλλά υπάρχει γραμμένο στα Μνημόνια, πως έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ρίξουμε νερό στον πατριωτισμό μας, νερό στη σεξουαλικότητά μας, νερό στο αίμα μας... Πούσαι καημένε Καραϊσκάκη, να δεις για τι πολέμησες. Και να καταργήσουμε σιγά-σιγά και τα εθνόσημα των στρατιωτικών και τις παρελάσεις και τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τις προσευχές στα Σχολεία και ΠΟΛΛΑ άλλα. Και πώς θα κοιμόμαστε κλπ.,κλπ. και σε ποια γλώσσα θα λέμε καλημέρα.... Το ότι δεν τα εφάρμοσαν κιόλας οι κυβερνώντες, φαίνεται πως έχει εκνευρίσει τους ξένους... Όμως δεν κωλώνουν. Η δουλειά μπορεί να γίνει και αγάλι-αγάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή