Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό ενός κλεμμένου ταξί να σταματήσει, όμως εκείνος πάτησε γκάζι τραυματίζοντας τον έναν - Με περιοριστικούς όρους βρισκόταν εκτός φυλακής ο δράστης, παρότι είχε κατηγορηθεί για πληθώρα διακεκριμένων κλοπών και εμπορία ναρκωτικών

Συμπλοκή με πυροβολισμούς είχαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με έναν σεσημασμένο κακοποιό από το Καζακστάν εχθές το βράδυ στην Καλλιθέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν γύρω στη 1.15 λίγο τα ξημερώματα ένα ταξί, το οποίο είχε κλαπεί στις 27 Φεβρουαρίου από το Φάληρο.

Στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων με Βενιζέλου,  οι αστυνομικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχο του οδηγού όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε σε κόκκινο σηματοδότη και έτσι κατέβηκαν από τις μηχανές τους και πλησίασαν το ταξί. Τότε ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό με το αμάξι, τραυματίζοντάς τον στα γόνατα. Ο δεύτερος αστυνομικός άνοιξε πυρ κατά του οδηγού για να τον σταματήσει και, σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα βρήκε το δράστη στο κεφάλι, πιθανότατα από εξοστρακισμό.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς μεταφέρθηκε στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και ο δράστης στο Γενικό Κρατικό, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 40χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για πληθώρα διακεκριμένων κλοπών και εμπορία ναρκωτικών, πράξεις για τις οποίες του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. 


Δημοσίευση σχολίου

Blogger