ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ISIS

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι ο πρόεδρος Ομπάμα εσκεμμένα παραβιάζει το Σύνταγμα.

Ο Αρχιδικαστής Chief Justice John Roberts είχε γράψει έναν κατάλογο επιβαρύνσεων με πολλαπλές κατηγορίες για προδοσία, συμπεριλαμβανομένων των παραβιάσεων του άρθρου 1, Τμήμα. 11, σχετικά με Fast & Furious, παράβαση του άρθρου 1, σημείο 1 4. NDAA - Ενότητα 1021, παραβιάσεις του 3ου, 4ου, 5ου, 6ου και 7ου Amendments.5.Εκτελεστικό Διάταγμα 13603 NDRP.

Ο κατάλογος ήταν ατελείωτες, όμως για κάποιο λόγο η δράσει του Πρόεδρου Ανωτάτου Δικαστηρίου απέτυχε.

Ωστόσο, αυτή τη φορά υπάρχουν νέες καταγγελίες κατηγορώντας τον πρόεδρο Ομπάμα εκ προθέσεως την παροχή "βοήθεια και άνεση στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS" με το να τους παρέχει όπλα που χρησιμοποιούνται τώρα σε βίαιες επιθέσεις κατά των Χριστιανών και άλλων μειονοτήτων.

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι πολλά από τα όπλα που χρησιμοποιούνται από την τρομοκρατική οργάνωση είναι Αμερικανικής προέλευσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα μιας έρευνας από ερευνητικό οργανισμό στο Λονδίνο. Η μελέτη περιελάμβανε φωτογραφίες που δείχνουν ότι τα όπλα που «κατασχέθηκαν από τις κουρδικές δυνάμεις από μαχητές στο Ιράκ και τη Συρία κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 10 ημερών τον Ιούλιο ήταν αμερικανικής κατασκευής και προέλευσης.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger