Έρχεται  πρόβλημα, με τους λαθρομετανάστες, πολλοί εκ των οποίων θα προέλθουν από την Τουρκία μετά την καταστροφή της και πρέπει όλοι μας ήδη να ετοιμαζόμαστε ψυχή και σώμα για τα συντόμως μελλούμενα. 

Ποτέ δεν ήμουν ρατσιστής ή εθνικιστής, και στις περισσότερες δουλειές που δούλεψα και δουλεύω εργάζομαι με ξένους υπηκόους.

Τους σέβομαι και με σέβονται. 

Ωστόσο πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα από την χωρίς όρια εισαγωγή μεταναστών ανά την Ελληνική επικράτεια. Σοβαρό Πρόβλημα. Οι άνθρωποι γύρω μας σε υψηλά ποσοστά βλέπουν τι γίνεται όμως δεν κάνουν τίποτε να βοηθήσουν πρώτα τους εαυτούς τους και μετά εάν και εφόσον κάτι τέτοιο καταστεί δυνατόν, τους γύρω συνανθρώπους τους... 

Στα μαθηματικά, θεωρία ευστάθειας, όταν κάτι αυξηθεί υπερεκθετικά, δηλαδή αυξηθεί χωρίς όριο δημιουργεί καταστροφές.

 Όταν ήμουν στην Χαλκίδα ο ΑΡΗΣ μου είπε πως θα χρειαστούμε όπλα, διότι σύντομα μπαίνουμε στην έναρξη της εποχής του Μάτριξ.

 Δεν είναι τυχαία η είσοδος των Τζιχαντιστών από τις αστροπύλες της Υεμένης και της Παλμύρας, διότι πρόκειται για τσιπαρισμένα βιορομπότ, τα οποία θα σφάξουν ό,τι ανθρώπινο βρουν μπροστά τους ανηλεώς μόλις τους δοθεί εντολή από το κεντρικό κομπιούτερ.

 Άραγε είναι φαντασία το καινούργιο έργο εξολοθρευτής Γένεσης που δείχνει όντα από νανομηχανές, βιορομπότ κ.ο.κ. 


Στην Αμερική, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, μου λένε πως κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια, γίνονται επιθέσεις ανθρωποειδών ρομπότ , με τελευταία αυτή σε συνέδριο του Ντόναλντ Τραμπ, με σκοπό την δολοφονία αυτού, που χρειάστηκαν 30 ειδικά εκπαιδευμένοι πράκτορες με ειδικό εξοπλισμό, για να το σταματήσουν. 

Οι μηχανές κατέλαβαν στο μέλλον τον πλανήτη και,  έχει αρχίσει ένας πόλεμος εξόντωσης και υποδούλωσης, του ανθρώπινου είδους στο παρελθόν και σε παράλληλους κόσμους στην γαία. 

Αναπόφευκτα καταστροφή των ανθρώπων σημαίνει και καταστροφή της γαίας, αφού είμαστε ενεργειακά της κομμάτια. 

Ο ΑΡΗΣ μου έλεγε πως οι άνθρωποι δεν θα με καταλαβαίνουν όταν θα καθαρίζω τα τσιπάκια. Θα νομίζουν πως σκοτώνω ανθρώπους, γιατί θα βλέπουν αίμα. 

Εγώ όμως βλέπω ενέργειες και θα ξέρω ποια κλωνάκια είναι τσιπαρισμένα , θα έχουν ενεργειακή αύρα με τριχωτή ενέργεια και όχι γαλάζιο ή μπλε φως όπως οι πραγματικοί άνθρωποι. Στην αρχή θα γίνουν απότομα τα πράγματα και θα μας κυνηγούν. Μετά θα με εκπαιδεύσει ο ΑΡΗΣ, και θα μας πάνε σε καταφύγια. Από εκεί θα βλέπουμε την σφαγή που θα κάνουν τα βιορομπότ στους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. 

Μετά την εκπαίδευση θα βγούμε στην επιφάνεια για να καταστρέψουμε τους στρατούς των βιορομπότ και ρομπότ. 
Αυτά σας τα λέω γιατί τα γεγονότα τρέχουν και πρέπει εάν θέλετε  να προετοιμαστείτε για να σωθείτε

Και μην τολμήσει κανείς να μου πει πως ο Λ Διόνυσος δεν μας προστάτεψε, γιατί τα γεγονότα είναι πλέον πάρα πολύ κοντά..


Λ Διόνυσος

Paschalis Rakitzis

Δημοσίευση σχολίου

Blogger