Τις τελευταίες ημέρες εξετάζεται από πραγματογνώμονες κάθε πιθανό σενάριο που μπορεί να προκάλεσε το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η πιθανότητα να μην οδηγούσε ο τραγουδιστής το μαύρο τζιπ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, για την ακρίβεια ένας άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο τις πρώτες στιγμές μετά το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη δυστύχημα ο οποίος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ήταν στην πλευρά του συνοδηγού και πως μόνο το ένα του πόδι ήταν στην πλευρά του οδηγού!

"Δεν αποκαλύπτουν ποιός τους το είπε, αλλά περιμένουν με αγωνία να συνέλθει η Μίνα Αρναούτη και να ρίξει φως στην υπόθεση. Λέγεται πως υπάρχει μαρτυρας που έσπευσε από τους πρώτους στο σημείο του δυστυχήματος και είδε τον γιο τους να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, με το ένα του πόδι στην άλλη μεριά, κοντά στα πεντάλ και πίσω του ακριβώς η Μίνα", αναφέρει η πηγή.
"Ο Παντελής ζύγιζε 105 κιλά και υποτίθεται πως όταν τούμπαρε το τζιπ, μετακινήθηκε από τη θέση του οδηγού και έπεσε πάνω στη συνοδηγό του, τη Φρόσω Κυριάκου. Εκείνη πως κατάφερε να σηκώσει από πάνω της το άψυχο και τόσο βαρύ σώμα του τραγουδιστή και να βγει έξω; Μάλιστα κάποιοι την ήθελαν να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού. Μήπως οδηγούσε εκείνη;”, αναρωτιούνται τώρα.

Την υπόθεση περιπλέκει και η μαρτυρία του επιχειρηματία Γιώργο Ζωγόπουλου, από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου: “Το όχημα ήταν αναποδογυρισμένο. Οι επιβάτες είχαν φύγει από τις θέσεις του. Δεν μπορούσες να διακρίνεις που βρισκόταν ο καθένας. Είχαν μπλεχτεί μεταξύ τους”.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger