Αίσθηση προκάλεσε στα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αντζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο κ. Τσίπρας για να «σπάσει» ο πάγος, είπε στη δημοφιλή σταρ του Χόλιγουντ: «Έχω δει πολλές ταινίες σας. Θαυμάζω ιδιαίτερα και τον σύζυγό σας».

Από νωρίς είχαν στηθεί μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο δεκάδες φωτογράφοι από ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να απαθανατίσουν τη σκηνή και φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να μην σχολιάσει το ενδιαφέρον τους: «Απίστευτο. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την Αντζελίνα; Αυτό δεν είχε συμβεί ούτε με την επίσκεψη του Ολάντ!», είπε αστειευόμενος.

Η διάσημη ηθοποιός ζήτησε να πιει ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να ικανοποιήσει την επιθυμία της, σύμφωνα με το «S», ενώ παρήγγειλε και ο ίδιος τσάι.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου, η διάσημη ηθοποιός ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για την επίσκεψή της στη Μυτιλήνη και του ζήτησε σαν χάρη να φροντίσει ώστε όταν μεταβεί στο κέντρο φιλοξενίας της Μόρια να μην επικρατήσει χαώδης κατάσταση από τα ΜΜΕ και τους φωτορεπόρτερ, όπως συνέβη στον Πειραιά. Σύμφωνα με συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο κύριος Τσίπρας έδωσε εντολή να ενημερωθούν οι Αρχές του νησιού για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να κρατήσουν τους φωτορεπόρτερ σε ασφαλή απόσταση από την κα. Τζολί.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση:





Δημοσίευση σχολίου

Blogger