Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ρωσικός τύπος η οικογένεια Ρότσιλντ πήρε την απόφαση να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Giovanni Salvetti , διευθυντή των επιχειρήσεων Rothschild στη Ρωσία, η εταιρεία θα αξιοποιήσει την αναδιάρθρωση χρέους . Επίσης θα προχωρήσουν και στην πώληση και ανταλλαγή στοιχείων του ενεργητικού των εταιρειών. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι αναδιαρθρώσεις στη Ρωσία θα κρατήσουν μέχρι τα μέσα του 2017 και πρόσθεσε ότι μετά από αυτό οι επιχειρηματικές προοπτικές είναι αβέβαιες. Όπως ο ίδιος δηλώνει « όλα θα καθοριστούν απ τις παγκόσμιες τιμές ενέργειας, στις οποίες βασίζεται πολύ η Ρωσία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό ο Jacob Rothschild είχε προειδοποιήσει για παγκόσμια οικονομική κατάρρευση λέγοντας: «Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων». Η νέα τάξη πραγμάτων χρησιμοποιεί τα όργανα της , Rothschild, για να πετύχει τους σκοπούς της μέσα στη Ρωσία. Ο Πούτιν όμως δεν είναι κανένα κορόιδο, ξέρει να ελίσσεται κατάλληλα! 

prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger