Καταπληκτικές συμπτώσεις και ένα ξεχωριστό σασπένς περιλαμβάνει η σύλληψη δύο ατόμων από το Τυχερό Έβρου, που συνελήφθησαν να μεταφέρουν δύο Σύριους με βάρκα από την Ελληνική στην Τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου.

Σύμφωνα τώρα με αποκλειστικές πληροφορίες του Faros-24.gr η σύλληψη των δύο ανδρών έγινε κάτω από τις εξής συνθήκες:

Στον Έβρο βρέθηκαν για υπηρεσιακούς λόγους τις προηγούμενες ημέρες στελέχη της DΕA (drug Enforcement Administration) για να συνεργαστούν με τις Ελληνικές διωκτικές αρχές στην καταπολέμηση των κυκλωμάτων ναρκωτικών.

Στο κλιμάκιο της DEA συμμετείχαν ο Γιάννης Ραχωβίτσας τ. Αντιστράτηγος και επίτιμος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και ο Mike Bakios επικεφαλής της Αμερικάνικης υπηρεσίας στην Ελλάδα.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο Τυχερό και ζήτησαν να κάνουν μία βαρκάδα για να έχουν πλήρη εικόνα για το πως είναι το ποτάμι, αλλά και να δουν τα περάσματα του λευκού θανάτου.

Κατά την διαδρομή στα νερά του ποταμού Έβρου έπεσαν πάνω στην βάρκα που μετέφερε τους δύο Σύριους και η έκπληξη του κ. Ραχωβίτσα ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπίστωσε πως βαρκάρης ήταν κάποιος παλιός του γνώριμος τον οποίο είχε συλλάβει στις αρχές της δεκαετίας του 90 στην Χαλκίδα.

Ο Εβρίτης διακινητής στην αρχή δεν τον κατάλαβε, αλλά πολύ σύντομα τον γνώρισε και μονολόγησε » δεν το πιστεύω, πάλι στο δρόμο σου πέφτω μετά από 25 χρόνια;».

Μόνο που αυτή τη φορά συνελήφθη από τους Αστυνομικούς του Τυχερού…

Δημοσίευση σχολίου

Blogger