Του Τάσου Τσακίρογλου 

Πυκνώνουν οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου φορέα μεταξύ Ν.Δ. και Χρυσής Αυγής, με πολλούς από τους κατά καιρούς πρωταγωνιστές του χώρου να κάνουν εκ νέου την εμφάνισή τους, αναζητώντας ρόλο στο σκηνικό ανακατατάξεων στη Δεξιά.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε χθες στον ΣΚΑΪ ότι η ανακοίνωση του νέου κόμματος που ετοιμάζει θα γίνει σε μία εβδομάδα, αποφεύγοντας, ωστόσο, να αποκαλύψει το όνομά του. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά των πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ, λέγοντας: «Οταν πήρα τον κ. Βορίδη ήταν δεξιότερος του Μιχαλολιάκου και τον πήρα και τον έκανα κοινοβουλευτικό (...), με έλεγαν άκρο γιατί είχα φορτώσει το κόμμα με τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Πλεύρη και τώρα είναι στη Ν.Δ. Γεωργιάδης, Βορίδης πρόδωσαν τα ιδανικά τους για να γίνουν υπουργοί».


Ο ίδιος δήλωσε ότι η ανακοίνωση του νέου κόμματος που ετοιμάζει θα γίνει σε μία εβδομάδα. Στις ζυμώσεις προστέθηκε και ο Παν. Ψωμιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι «έχει το ίδιο DNA με τον Γ. Καρατζαφέρη»

Στις ζυμώσεις προστέθηκε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος δεν αποκάλυψε εάν τελικά θα συνεργαστεί με το νέο κόμμα, σημείωσε όμως ότι χρειάζονται οι πατριωτικές δυνάμεις ενωμένες. «Εγώ με τον Γιώργο Καρατζαφέρη έχουμε το ίδιο DNA», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά τον δολοφόνησε κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά και ότι ο αποκεφαλισμός του από τη Ν.Δ. ήταν σχεδιασμένος.

«Το πρόβλημα της Ν.Δ. είναι ότι όποιος λέει αλήθειες πρέπει να του κόβεται η γλώσσα. Ο Ψωμιάδης δεν ήταν σαλονάτος και απομονώθηκε» υπερθεμάτισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την πλευρά του. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του να υπάρξει ποσόστωση και τονίζοντας ότι «μπορούμε να δεχτούμε το 2% των μεταναστών». Για την ευρωζώνη και το ευρώ, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι πρέπει να επιστρέψει η εθνική κυριαρχία, διότι με το ευρώ επτωχεύσαμε. «Δεν προέρχεται από τον λαό η εξουσία που ασκεί εδώ η Μέρκελ και ο Ντράγκι. Οχι έξω από την Ευρώπη, έξω από το ευρώ. Μπορούν να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού λαού χωρίς το ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger