Τη συγκεκριμένη φωτογραφία-ντοκουμέντο δημoσίευσε  η εφημερίδα "Στόχος". 

Είναι μόλις μετά την μεταπολίτευση με τον επικεφαλής της ΕΔΑ Ηλία Ηλιού (στο άκρο δεξιά της φωτογραφίας) και τον Γεράσιμο Αυγερόπουλο διοικητή της 8ης Μεραρχίας Στρατού και σημαίνον στέλεχος της ΕΔΑ, έχοντας δίπλα του τον Μίκη Θεοδωράκη.

Βλέπετε πώς χαιρετάνε; Η εφημερίδα λέει πως βάζει τη φωτ-ντοκουμέντο όχι για να δείξει ότι ο Μίκης και οι άλλοι έχουν ναζιστικές καταβολές αλλά για να καταδείξει πώς ένας χαιρετισμός αρχαιοελληνικός στοχοποιήθηκε ως χιτλερικός επειδή μολύνθηκε από τους ναζί και πώς τα συστημικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χαιρετισμό κατά πώς τους συμφέρει. Για τους Χρυσαυγίτες σημαίνει ότι είναι ναζιστές ενώ για τον Μίκη Θεοδωράκη βγάζουν τον σκασμό και δεν λένε κιχ. Θάβουν τέτοιες φωτογραφίες-ντοκουμέντα γιατί δεν τους συμφέρει. Όταν πρόκειται για τον Κασιδιάρη όμως, σπεύδουν πρώτοι να τις δημοσιεύσουν. 

Τόσο καταγέλαστοι είναι στα συστημικά ΜΜΕ ώστε έφτασαν στο σημείο να δικαιολογήσουν τον ναζιστικό χαιρετισμό του μεταβατικού πρωθυπουργού της Ουκρανίας, ως απλό χαιρετισμό!  

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger