Δεν έχει προηγούμενα η στρατηγική που ακολουθούν οι εγκάθετοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα. Οι εφημερίδες του ΔΟΛ τείνουν να ξεπεράσουν εκείνες του δοσιλογικού Τύπου της Κατοχής με ευθείες επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδας και σθεναρή υπεράσπιση του βρώμικου ρόλου που διαδραματίζει το Ταμείο σε βάρος της χώρας μας.

Η εφημερίδα του Ποινικά διωκόμενου Σταύρου Ψυχάρη, κατηγορεί σήμερα με ευθύ τρόπο την ελληνική κυβέρνηση για υποκλοπή σε βάρος των υπονομευτών της χώρας, αξιωματούχων του ΔΝΤ, μετά τις αποκαλύψεις των WikiLeaks για τους βρώμικους σχεδιασμούς εξώθησης της χώρας σε συνθήκες χρεοκοπίας. 

Αλλά το έχουμε ξαναγράψει. Ακόμη κι έτσι να είναι τα πράγματα, να έχουν δηλαδή πραγματοποιήσει υποκλοπές οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας, τι μας λένε τα μαυσωλεία της διαπλοκής και τα ντόπια δουλικά του ΔΝΤ; Ότι δεν πρέπει οι υπηρεσίες της χώρας να προστατεύουν τη χώρα; Ότι δεν πρέπει να λειτουργούν υπέρ του εθνικού συμφέροντος; Δεν πρέπει να έχει προηγούμενο η στάση του ΔΟΛ σε διεθνές επίπεδο, όταν όλος ο ξένος Τύπος παίρνει το μέρος της χώρας, ενώ οι φυλλάδες του Σταύρου Ψυχάρη στηρίζουν με πάθος τους εχθρούς της χώρας μας. 

Πραγματικά δεν υπάρχει πάτος για τις εφημερίδες του χρεοκοπημένου ΔΟΛ. Δεν έχουν να γράψουν τίποτα για το σχέδιο καταστροφής της χώρας, το οποίο μάλλον και στηρίζουν. Εξάλλου τα χρήματα που έδωσε το ΔΝΤ για την προώθησή των θέσεών του τα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα είναι πολλά. Πάρα πολλά.

ΑΗΔΙΑΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger