Turks and Caicos : Βρετανικά υπερπόντια εδάφη των τροπικών νησιών του αρχιπελάγους lucayan. Συγκεκριμένα  βρίσκονται νοτιοανατολικά της νήσου Μαγιαγκουάνα των Μπαχαμών και βόρεια του νησιού Ισπανιόλα. Η πρωτεύουσα των νησιών, Κόκμπερν Τάουν, απέχει περίπου 1.042 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Μαϊάμι, των ΗΠΑ.



Το όνομά τους προέρχεται από τον κάκτο Turk's-cap  (Melocactus intortus).


Αρχηγός Κράτους είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, η οποία εκπροσωπείται από τον Κυβερνήτη Πίτερ Μπέκιναμ  (από τις 9 Οκτωβρίου 2013. Δείτε περισσότερα εδώ )

Είναι ένα Υπεράκτιο χρηματοοικονομικο κέντρο και γνωστό για τον τουρισμό του.


Εκεί έχει την κατοικία του η Grand Turk BWI, που διαχειρίζεται μια ομάδα υψηλού άλφα με βάση τα κεφάλαια μιας εναλλακτική επενδυτική στρατηγική, Rotherham Global Macro (Rotherham ... OFFSHORE FINANCE)

Το Ταμείο αυτό είναι μια ναυαρχίδα. Νομίσματα και εμπορεύματα με διακριτές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, είναι τα μόνα  επενδυτικά του οχήματα. 
Το ταμείο έχει σχεδιαστεί για επενδυτές που αναζητούν την "Alpha" στρατηγική ενσωμάτωσης της μη συσχετισμένης στρατηγικής στο πλαίσιο υφιστάμενου χαρτοφυλακίου, με  συγκεκριμένο σκοπό την βελτίωση των επενδυτών συνολικού κινδύνου προσαρμοζόμενων αποδόσεων.

Το ταμείο αυτό έχει σχεδιαστεί ως μια εξαιρετική αυτόνομη επένδυση ή μία η οποία είναι μια φιλοφρόνηση στα υπάρχοντα χαρτοφυλάκια με βάση Beta και μια αδιάλλακτη δεοντολογία με τη χρηστή διαχείριση του κινδύνου και ολοκληρωμένη αξιολόγηση των κινδύνων.

Χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής, μιας πιο προηγμένης πλατφόρμας συναλλαγών και, με  βασικό μεσίτη  την  Deutsche Bank AG, που είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις εμπορικές συναλλαγές νομίσματος και στην εκτέλεση της  Prime Brokerage.

Ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός έχει χειραγωγηθεί από ένα τέτοιο διεθνές rotherham.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger