66χρονος Δανός (αλληλέγγυος σύμφωνα με πληροφορίες) ,συνελήφθη από άνδρες των Ειδικών Αποστολών του λιμενικού στη Χίο και στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες από πλοία και Στελέχη του Π.Ν του Λιμενικού Σώματος και της Frontex!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δανός εντοπίστηκε να φωτογραφίζει Στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού σώματος  και Σκάφη του ΠΝ στο νησί και άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του.2



Σε έρευνα που έγινε στη φωτογραφική μηχανή που κατείχε, βρέθηκε φωτογραφικό υλικό από πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, της FRONTEX και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου…Ενώ ενημερώθηκε και το κλιμάκιο της ΕΥΠ στο νησί !

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Καλά, για λήψεις φωτογραφιών στα στρατόπαιδα είναι γνωστό οτι απαγορεύονται, αλλα και στο λιμάνι να φωτογραφίζει τουρίστας τα πλοία και το πλήρωμα τους πρώτη φορα το ακούω να απαγορεύεται! Εκτός κι'άν του έκαναν απλά ανάκριση και ομολόγησε οτι κατασκόπευε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή