Πήραν τον νόμο στα χέρια τους φιλόζωοι στην περιοχή του Αγίου Δομετίου στην Κύπρο.

Χτες γύρω στις 10 το βράδυ άτομο γεωργιανής καταγωγής που διαμένει στον Άγιο Δομέτιο πυροβόλησε εν ψυχρό και σκότωσε μικρό σκυλάκι (όχι αδέσποτο) που τόλμησε να περάσει έξω από το σπίτι του. Γείτονας αφού άκουσε τον πυροβολισμό εντόπισε έξω ακριβώς από το σπίτι του δολοφόνου το μικρό σκυλάκι ζωντανό ακόμα να χαροπαλεύει αλλά δεν πρόλαβε να το σώσει.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο σκυλάκι που σκοτώνει αλλά δυστυχώς η τρομοκρατία του τύπου καλά κρατεί στη περιοχή, σύμφωνα με το tvonenews.com.cy.

Σήμερα στις 10:30 το πρωί, δυο άτομα εντόπισαν τον 40χρονο έξω από το σπίτι του, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, ενώ όπως μας ανέφεραν μάρτυρες, ο γεωργιανός φώναζε «Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω».

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές του μπήκαν στη μέση για να γλυτώσουν τον 40χρονο, ενώ όπως μας ανέφεραν δεν έδειξε μετανιωμένος για την πράξη του.

Φιλόζωοι επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας, θέλοντας να μεταφέρουν το μήνυμα ότι αυτά θα συμβαίνουν όσο υπάρχουν κακοποιήσεις ζώων και η Αστυνομία δεν κάνει κάτι.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger