Ο Χένρι Στάιν, γεννήθηκε γυναίκα και αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή φύλου, όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης, λίγο πριν αρχίσει να λαμβάνει τεστοστερόνη, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το γεγονός πως ο Ισλανδός, Χένρι Στάιν, γέννησε στα 19 του ένα πανέμορφο κοριτσάκι!

Ο Στάιν, γεννήθηκε γυναίκα και αποφάσισε, μόλις ενηλικιώθηκε, να προχωρήσει στην αλλαγή φύλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης, λίγο πριν αρχίσει να λαμβάνει τεστοστερόνη, ο Στάιν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος!



«Είχα αρχίσει να προσαρμόζομαι και να ζω σαν άντρας, όμως απέμεναν ένας ή δύο μήνες μέχρι να αρχίσω τη θεραπεία ορμονών, όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος» είπε ο Στάιν στο περιοδικό Gay Iceland και προσέθεσε ότι «θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα να μείνω έγκυος μετά τη θεραπεία, αλλά όχι ακατόρθωτο».

Εν τέλει ο Στάιν αποφάσισε να παρατείνει τη μετάβασή του και να κρατήσει το παιδί, ενώ συνέχισε να ζει σαν άντρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις 13 Απριλίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική. Μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε ότι σχεδιάζει να θηλάσει το παιδί του «μέχρι να χορτάσουμε και οι δυο», αλλά τόνισε ότι θα συνεχίσει τη μετάβασή του  όσο το δυνατόν συντομότερο.

Είναι ο πρώτος διεμφυλικός στην Ισλανδία που γεννά παιδί κατά τη διάρκεια της μετάβασης.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger