Καμία σύνδεση ανάμεσα στον «δράκο» του Αμαρουσίου και τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου δεν φανερώνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σώμα του θύματος, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί οριστικά η πιθανότητα να είναι τελικά αυτός ο δράστης.

Έτσι κι αλλιώς το γεγονός ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη η σορός της 69χρονης γυναίκας δεν βοηθούσε πολύ για τη λήψη γενετικού υλικού, λένε οι αξιωματικοί.

Δεμένα όμως τα χέρια των αξιωματικών της ασφάλειας είναι και από το βιντεοληπτικό υλικό του σούπερ μάρκετ καθώς στα αρχεία της εταιρείας κρατούν αυτό το υλικό μόνο για 10 μέρες.

Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί τέλος Απριλίου άρα δεν μπορούν να διαπιστώσουν από τις κάμερες αν ο 30χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 5 γυναικών βρισκόταν στο υπόγειο παρκινγκ την ημέρα που δολοφονήθηκε η 69χρονη.

Η υπόθεση για το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας δεν έχει κλείσει και έμπειροι αξιωματικοί συνεχίζουν να ψάχνουν την υπόθεση καθώς ο τρόπος, ο τόπος και τα χαρακτηριστικά της επίθεσης στην ηλικιωμένη γυναίκα τους κάνουν να συνεχίζουν να έχουν ως βασικό ύποπτο τον «δράκο» του Αμαρουσίου.

Προχωρώντας, λοιπόν, την έρευνα ένα βήμα παραπάνω και να απορρίψουν οριστικά το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ο ήδη συλληφθείς νεαρός, σήμερα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας κατασκευάζονται «εκμαγεία» με δείγμα τα παπούτσια του «Δράκου» του Αμαρουσίου, προκειμένου να δουν αν αυτά ταιριάζουν με τα αποτυπώματα των υποδημάτων που βρέθηκαν στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.

Αν τελικά ούτε αυτό το στοιχείο δεν οδηγήσει στον «δράκο» ως δράστη του εγκλήματος, αυτό σημαίνει ότι οι έρευνες της αστυνομίας πρέπει να στραφούν αλλού, με τον δολοφόνο να κυκλοφορεί ελεύθερος


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger