Και ο πρωθυπουργός μας απέκτησε… τον “τάφο” του!

Θυμάστε το success story Σαμαρά; Όσο αυγάτιζαν τα μέτρα κι έκλειναν οι επιχειρήσεις γεννήθηκε ξαφνικά ο τάφος της Αμφίπολης. Τώρα με το αντίστοιχο success story Τσίπρα έσκασε μύτη ο τάφος του Αριστοτέλη!

Τον έψαχναν χρόνια, λέει το ρεπορτάζ, και σήμερα τον παρουσίασαν, όλα τα κόκκινα και μπλε ΜΜΕ, με τη «βεβαιότητα» ότι «μάλλον» είναι αυτός. Κι έτσι ξεκινάει το δεύτερο σήριαλ, κάτι μεταξύ National Geographic και Ελληνοφρένειας.

Δεν ξέρω πόσοι τότε είχατε διαβάσει ή θυμόσαστε τι είχα γράψει για τα περίεργα της Αμφίπολης, αλλά ένα από αυτά ήταν το εξής.


Κάποια στιγμή, περιμένοντας που θα καταλήξει η όλη ιστορία της Αμφίπολης -η οποία κάτι μου έλεγε ότι δεν ήταν χρονικά τυχαία, όχι μόνο από πολιτικής πλευράς- θέλησα να δω που ακριβώς “πέφτει” σε σχέση με τη Μακρινίτσα και τους Δελφούς, που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι δυο άκρως ενεργειακά μέρη. Τράβηξα, λοιπόν, μια γραμμή και βγήκε μια απόλυτη ευθεία.

Στη συνέχεια πρόσθεσα και την Πύλο, όπου ως γνωστόν έκαναν διάφορα περίεργα πειράματα πριν από από την “ανακάλυψη” της Αμφίπολης. «Στο “φρέαρ των Οινουσσών” ίσως κρύβεται το μυστικό της δημιουργίας του κόσμου», έλεγαν και μάλλον δεν επιλέχθηκε τυχαία το μέρος για το πείραμα.

Και το αποτέλεσμα της γραμμής ήταν και πάλι η απόλυτη ευθεία:



Σήμερα, λοιπόν, λέω άντε να δω που ακριβώς πέφτει και η “ανακάλυψη” του νέου τάφου Αριστοτέλη, στην αρχαία Στάγειρα στην Χαλκιδική, σε σχέση με όλα τα προηγούμενα σημεία. Και η γραμμή… παραμένει η απόλυτη ευθεία!

Αλλά οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Φέτος συμπληρώνονται 2.400 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη και η Unesco -το παρακλάδι του οργάνου παγκόσμια καμπαλιστικής διακυβέρνησης που λέγεται ΟΗΕ- ανακήρυξε το 2016 ως έτος του Αριστοτέλη.

«Συμπτωματικά» δυο μήνες μετά βρέθηκε και ο τάφος του. «Συμπτωματικά», μόλις εκχωρήσαμε την κυριαρχία μας μέχρι την επόμενη εκατονταετή επέτειο του (παρά ένα χρόν0), ουσιαστικά ένα νέο μνημόνιο. «Συμπτωματικά» είναι και πάλι στην ευθεία.

«Συμπτωματικά» και με απόλυτη γνώση μπορώ να σας πω ότι η κακή ενέργεια που νιώθουμε από το HAARP με εκείνη των πρακτικών της Καμπάλας είναι ίδιες, γι’ αυτό κάποιοι όταν δουλεύει το HAARP νιώθουν “σαν ματιασμένοι”.

Και τέλος, εντελώς «συμπτωματικά» λίγο πριν κλείσω το άρθρο μου, ακούω τη σκυλίτσα μου έξω να φωνάζει σαν τρελή. Βγαίνω και βλέπω ότι ένα φίδι ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι μου, εδώ στη Μακρινίτσα. Οι φωνές της το είχαν τρομάξει και ακινητοποιήσει στο τελευταίο σκαλοπάτι όπου είχε κουλουριαστεί.

Ως άλλος Ηρακλής το “καθάρισα”.

Α δεν σας το είπα, σήμερα, «συμπτωματικά», “αποκαλύφθηκε” ο τάφος του Αριστοτέλη που κι αυτός εμπεριέχει ένα θυσιαστήριο….

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger