Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε  Κορυδαλλιώτης, μετά από καταγγελία μητέρας ανηλίκου.
Ο 39χρονος άεργος είναι κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ο άνδρας είναι γνωστός στις αρχές, καθώς το 2012 και το 2014 είχε συλληφθεί και πάλι από την αστυνομία για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.  

Η καταγγελία της μητέρας
Η αρχή του τέλους για τη δράση του παιδόφιλου ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, όταν  η μητέρα ενός 14χρονου κατάγγειλε  ότι τα τελευταία δυο χρόνια το παιδί της επισκέπτονταν το 39χρονο και της εκμυστηρεύτηκε ότι το «πότιζε» ναρκωτικά. 
Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12 Μαΐου 2016), ο 39χρονος παραπάνω συλληφθείς προέβη σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, ο οποίος μετέβη στην οικία του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ιδίου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από πεντακόσιες κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και διακόσιοι δύο ψηφιακοί δίσκοι, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Το προφίλ του στο Facebook
Πάθος για την... Ταϊλάνδη είχε
ο παιδεραστής του Κορυδαλλού

Σοκ προκαλεί το προφίλ του 39χρονου παιδόφιλου στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθώς ανάμεσα στις φωτογραφίες του υπάρχει και μια ενός μικρού κοριτσιού.
Μάλιστα η φωτογραφία που προκαλεί ρίγος μόνο με την σκέψη το τι έκανε αυτός ο άνθρωπος, έχει ανέβει στο προφίλ του από τον Μάιο του 2012 όταν την ίδια περίοδο ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά  για τα ίδια αδικήματα.
Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι στις αγαπημένες του σελίδες βρίσκονται και δύο που αφορούν τον εξωτικό προορισμό της Ταϊλάνδης.
Ο 39χρονος μόνιμος κάτοικος Κορυδαλλού, είναι γνώστης μουσικών οργάνων και του άρεσε να πίνει τον καφέ του σε μαγαζιά κοντά στην γειτονιά του.
Ο ίδιος δείχνει την ικανότητα του στο τουμπερλέκι σε μια εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2012.


 ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger