Νέο πολιτικό κίνημα εμφανίστηκε στο Facebook με το όνομα «Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας Χριστόδουλος», οι υποστηρικτές του οποίου εμπνέονται από τα ιδανικά και τις πολιτικές απόψεις του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ» ξεκίνησε την νέα πορεία μέσω διαδικτύου το Πάσχα της τελευταίας μας ελπίδας. Ο Χριστόδουλος προσφέρει και σήμερα το “πνευματικό, εθνικό και πολιτιστικό κολλύριο” για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση, την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς μας».

Οι συντελεστές του ελπίζουν ότι «μπορούμε να ανακαλύψουμε την δύναμη της πίστης, της θέλησης και της δράσης για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το θαύμα της Ανάστασης του Έθνους, παίρνοντας πίσω την ζωή που μας έκλεψαν και κερδίζοντας την εθνική, οικονομική και ατομική μας αξιοπρέπεια και προκοπή».

Έτσι λοιπόν καλούν:

«Όλα τα Ελληνόπουλα σε μια αντίσταση στην παρακμή που απειλεί να μας εξαφανίσει σε μια εθνική πανστρατιά για την Ανάσταση των ιδεών και την Αναγέννηση των οραμάτων που προσφέρει ο Χριστόδουλος στις καρδιές μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger