Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη τις τελευταίες ώρες…

Από νωρίς το πρωί βγήκαν στην δημοσιότητα οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου,  που ήταν στο μοιραίο τζιπ, την ημέρα του θανατηφόρου τροχαίου..
Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν ακόμη στην υπόθεση καθώς αυτά που ισχυρίζονται τα δύο κορίτσια δεν συμβαδίζουν με αυτά που κατέθεσαν οι μάρτυρες! Οι δύο κοπέλες είπαν πως οδηγός εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου ήταν ο Παντελής Παντελίδης, ενώ μάρτυρες κατέθεσαν ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου. Μάλιστα στην αστυνομία πήγε να καταθέσει μία γυναίκα από τον Ευαγγελισμό, η οποία νοσηλευόταν εκείνη την ημέρα στο δίπλα κρεβάτι με την Φρόσω Κυριάκου και άκουσε τον πατέρα της κοπέλας να λέει στον δικηγόρο πως η κόρη του οδηγούσε το αυτοκίνητο..




Απόσπασμα από την κατάθεση της Μίνας Αρναούτη όπου ισχυρίζεται πως οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης!

Απόσπασμα από την κατάθεση της Φρόσως Κυριάκου! «Οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης»



Την ίδια στιγμή στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη από την Real, η οποία ισχυρίζεται πως οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου: «Είμαι μητέρα του Παντελή Παντελίδη, δεν ήμουν παρούσα στο περιστατικό πλήν όμως από το σύνολο των στοιχείων που έχω συλλέξει είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Φρόσω. Σας προσκομίζω όλα τα στοιχεία των πραγματογνώμων που δείχνουν πως την συγκεκριμένη στιγμή του ατυχήματος, οδηγός δεν ήταν ο γιος μου!»


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger