-Η ΕΕ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) και το ΝΑΤΟ (ΗΠΑ) έχουν ανάγκη την ΤΟΥΡΚΙΑ (προς το παρόν) διότι η ΤΟΥΡΚΙΑ είναι το μόνο ανάχωμα, το οποίο εμποδίζει την κάθοδο της ΡΩΣΙΑΣ του ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ προς την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

– Οι δυτικοί την δεκαετία του 1990 και στις αρχές του 2000 είχαν πλανηθεί , διότι νόμιζαν ότι έλεγχαν την ΡΩΣΙΑ. Για τον λόγο αυτό, τότε δεν είχαν ανάγκη την ΤΟΥΡΚΙΑ οπότε είχαν βάλει μπροστά το σχέδιο του ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ βάζοντάς την στο ΔΝΤ.

-Όταν κατάλαβαν ότι η ΡΩΣΙΑ (κάπως αργά) ξέφυγε από τον έλεγχό τους τότε ενίσχυσαν ξανά την ΤΟΥΡΚΙΑ να βγεί από το ΔΝΤ, ώστε να μπορεί να είναι ανάχωμα στους ΡΩΣΟΥΣ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ αλλά και στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

-Τότε μπήκε στο ΔΝΤ Η ΕΛΛΑΔΑ όχι επειδή υπήρχε περίπτωση η ΕΛΛΑΔΑ να γίνει σύμμαχος με την ΡΩΣΙΑ, αλλά επειδή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ, επομένως δεν θα στεκόταν ανάχωμα στην κάθοδο της ΡΩΣΙΑΣ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ και στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
-Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν ότι ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ήταν μη ελεγχόμενος και πολύ φιλόδοξος, αλλά προς το παρόν το παραβλέπουν διότι τον έχουν ανάγκη.
– Από το 2006 η ΤΟΥΡΚΙΑ άρχισε να αναδιοργανώνει τον στρατό της ώστε να πάρει το έλεγχο του ΑΙΓΑΙΟΥ.
-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΗΞΕΡΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΕΙ 4 ΦΑΣΕΙΣ.

ΦΑΣΗ 1Η:
-Μεγάλη εισροή προσφύγων στο κεντρικό ΑΙΓΑΙΟ και κατάληψη από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ των νησιών ΛΕΣΒΟΣ-ΧΙΟΣ-ΣΑΜΟΣ. 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
-Δημιουργία αφορμής από την δήθεν κακομεταχείριση από την ΕΛΛΑΔΑ των προσφύγων και επίσης από την δήθεν αδυναμία της ΕΛΛΑΔΑΣ στο ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.
-ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΦΑΣΗ 2Η:
-Μετά την Δημιουργία της Αφορμής κατάληψη των αμφισβητούμενων μικρονήσων αιφνιδιαστικά από τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (BORDO BERELI).

ΦΑΣΗ 3Η:
-ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΗΠΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ).


ΦΑΣΗ 4Η:
-ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΒΡΟ-ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Α. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΟΥΦΛΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ.
Β. ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΗΣΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.
Γ. ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
-Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ:
1ος Είναι δυνατόν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ να αναγνωρίσουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ οι οποίοι είναι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ;
2ος ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ κάνουν σε αντίποινα για αυτό ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ η οποία δεν έχει καμιά σχέση με τους ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ αλλά ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;
3ος Η υποδόση των 7,5 δις αποφάσισε να δοθεί η ΕΕ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) στο τέλος ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ…………..
4ος Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και από την άλλη ενώ έχουν υποσχεθεί 6 δις ΕΥΡΩ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ για τους ΛΑΘΡΟ δεν τους τα δίνουν ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΑΣ;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΛΙΓΕΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ……..


ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ
loading...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger