Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτε στην Ελλάδα.. Είμαι πλέον πεπεισμένος.. Και δεν είναι μόνον η ίδια η συνταγή της αύξησης φόρων και περικοπών συντάξεων που ακολούθησε και η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις προηγούμενες.. Είναι και ο τρόπος που βολεύουν τα δικά τους παιδιά.. όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι, μόνον που τώρα υποτίθεται πως το Κράτος δεν έχει και λεφτά για να τα σκορπάει..

Έλα όμως που λεφτά και για «δικά μας παιδιά» υπάρχουν!  Για να μην πολυλογώ και να πάω στην ουσία.. Θα σας παραθέσω με στοιχεία μια πολύ ωραία ιστοριούλα που αποτυπώνει το πως βολεύονται και τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ.. Με τρόπους και τρικ που όσοι είναι εκτός «κόλπου»… ούτε που τα καταλαβαίνουν.. Ήρθε η ώρα όμως ο καθένας μας να βάλει ένα λιθαράκι να αλλάξει αυτό και μακάρι το τρικ που θα σας περιγράψω να συμβάλλει στο να μάθουμε και ξυπνήσουμε ορισμένοι, γιατί δεν πάει άλλο.

Πόσο θα συνεχίσουν οι κηφήνες του Δημοσίου να μας αρμέγουν; Και ευχαριστώ το www.ignomisou.gr που θα φιλοξενήσει αυτή την υπόθεση, ενδεικτική των χιλιάδων τρόπων που βρίσκουν οι εκάστοτε Κυβερνώντες για να βολεύουν τα δικά τους παιδιά.

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη «τρανταχτές» περιπτώσεις όπως αυτή του Καρανίκα του συμβούλου του Πρωθυπουργού και όσων προσλαμβάνονται σε δεκάδες επιτροπές και υποεπιτροπές που συστήνονται άνευ λόγου και αιτίας.. Και ας πάμε στην συγκεκριμένη περίπτωση με στοιχεία και αποδείξεις που σας παραθέτω: Πρόκειται για μια κυρία άγνωστη στο ευρύ κοινό, που έτυχε να συνεργαστώ μαζί της όταν είχε πόστο σε δήμο των Βορείων Προαστίων.. Η συγκεκριμένη κυρία είχε το «προσόν» να υποστηρίζει πρώτα το ΠΑΣΟΚ. Αργότερα έγινε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είχε ένα ακόμη δυνατό «χαρτί»: Ήταν σύζυγος Δημάρχου επαρχιακής πόλης! Με αυτά τα «προσόντα» η κυρία κατάφερε να πληρώνεται αδρά από τον κρατικό κορβανά .. έχοντας πάρει θέση στον Δήμο που σας έλεγα! Και τι θέση.. Από τις καλά αμειβόμενες!!

Έλα όμως που κάποιος φαίνεται πως την πήρε χαμπάρι και όπως έμαθα την πήγε μέχρι και στο ΣτΕ όπου αποδείχτηκε ότι η εν λόγω κυρία δεν διέθετε τα προσόντα για να πάρει την συγκεκριμένη θέση!!! Και από εκεί και πέρα αρχίζει και ξετυλίγεται το μεγαλείο του Δημοσίου και της σημερινής μας Κυβέρνησης, που ως φαίνεται κάνει τα ίδια με τους προηγούμενους..

Τι θα έμενε η Τσο. Ζ. χωρίς καρέκλα στο Δημόσιο; Όχι βέβαια!!! Και ας έλεγε το ΣτΕ ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι την θέση την κατέλαβε, απλά επειδή είχε «γερές πλάτες» και όχι τα προσόντα. Η εν λόγω κυρία βρέθηκε με… απόσπαση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών!!!

Έλα όμως που είχε και το ΣτΕ στην πλάτη της!!! Και έτσι, όπως προκύπτει επίσης από απόφαση που αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μετά την πάροδο λίγων μηνών οι Παναγιώτης Κουρουπλής και Παναγιώτης Μπαλάφας υπογράφουν την παύση της από την συγκεκριμένη θέση τον Ιανουάριο..

Θα έλεγε λοιπόν κανείς πως τελειώσαμε με την εν λόγω κυρία.. Άντε της χάρισαν και μερικούς μήνες και μας αποχαιρέτησε.. Είχε άλλωστε και μια απόφαση να την βαραίνει.. Έτσι;;; Αμ δε…
Ω του θαύματος (και ενώ φαίνεται πως η κυρία έχει παυθεί από την θέση της από τον Ιανουάριο)… εμφανίζεται (τουλάχιστον για τους μήνες μέχρι και τον Μάρτιο οπότε και σταμάτησα την έρευνά μου) στους καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών για αμοιβές υπερωριακής απασχόλησης!!!

Και μάλιστα μέχρι και τον Μάρτιο φαίνεται να έχει δουλέψει τον κάθε μήνα 20 ώρες υπερωρία (!!!), 8 ώρες νυχτερινά (!!!) 12 ώρες Κυριακών και εξαιρέσιμων (!!!). Με άλλα λόγια η κυρία μετά την απομάκρυνσή της πληρώθηκε ένα κάρο υπερωρίες για μια θέση «φάντασμα»!!
Βέβαια, όπως σας είπα η Τσο. Ζ. τύγχανε όπως προκύπτει από τα χαρτιά που σας παραθέτω μέλος και σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!!
Όλα τα στοιχεία βεβαίως είναι στην διάθεση του www.ignomisou.gr και τα παραθέτω όχι για κανέναν άλλο λόγο.. αλλά να: Εάν για τους προηγούμενους τα ξέραμε για το πώς «μαζί τα φάγανε» –είμαι σε τέτοια θέση που μπορώ να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα- και οι σημερινοί Κυβερνώντες με απογοητεύουν σε ανάλογο βαθμό.

Με τιμή Νικ. Αυγ.

ignomisou.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger