Φέρονται να μετέφεραν 40 Τούρκους πραξικοπηματίες που επιχείρησαν να περάσουν στα χωρικά μας ύδατα – Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο Τούρκοι, χωρίς «ταυτότητα», συνελήφθησαν στο νησί – Άλλες πληροφορίες μιλούν για Τούρκους πραξικοπηματίες που  βρίσκονται στην «Ντάτσα» (απέναντι απο τη Σύμη) και θέλουν να ξεφύγουν – Η περιοχή είναι κοντά στην Μαρμαρίδα, όπου έγινε η επίθεση στον Ερντογάν – Στην περιοχή περιπολεί η πυραυλάκατος «Βότσης»

Αναβρασμός και έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ακριτικό νησί της Σύμης, μετά την πληροφορία ότι δύο τουλάχιστον τουρκικά φουσκωτά, με ανεπιβεβαίωτο αριθμό επιβατών, προσέγγισαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Επί περίπου δύο ώρες, η ελληνική πλευρά παρακολουθούσε -και παρακολουθεί- διακριτικά την πορεία των φουσκωτών, τα οποία παρέμειναν σε τουρκικά χωρικά ύδατα, κοντά στα ελληνικά. Κατά πληροφορίες, στην περιοχή κινείται και τουρκική ακταιωρός.

Οι ελληνικές ανησυχίες επικεντρώνονται στο αν στα φουσκωτά επέβαιναν Τούρκοι πραξικοπηματίες, που επιχείρησαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες από την Σύμη έκαναν αρχικά λόγο για τουλάχιστον 40 επιβαίνοντες, ενώ ένα ελικόπτερο σηκώθηκε, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο από αέρος. Στην περιοχή περιπολεί και η πυραυλάκατος «Βότσης».

Κατά πληροφορίες, υπάρχει κινητοποίηση στο ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο συλλήψεις Τούρκων χωρίς «ταυτότητα» στο νησί της Σύμης, στο χωριό Ταβίρι.

Άλλες πληροφορίες αναφέροουν ότι υπάρχουν και άλλοι πραξικοπηματίες απέναντι από τη Σύμη, στην περιοχή Ντάτσα, οι οποίοι περιμένουν να περάσουν απέναντι. Η περιoχή είναι κοντά στην Μαρμαρίδα, όπου έγινε η επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η περιοχή όπου εκτυλίσσεται το θρίλερΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger