Ενα δηλητηριώδες tweet ανήρτησε η Ραχήλ Μακρή «καρφώνοντας» την διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.


Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ που έχει προσχωρήσει στην Πλεύση Ελευθερίας, κάνει λόγο για «συμπτώσεις» για να περιγράψει την αίτηση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Οπως υποστηρίζει, ο κ. Καλογρίτσας είναι κουμπάρος δύο υπουργών, των κ.κ. Πάνου Καμμένου και Χρήστου Σπίρτζη, έχει φιλικότατες σχέσεις με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά αλλά και ιδιοκτήτης κατασκευαστικής που εξαγόρασε την εταιρεία ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΕ, του πατέρα του πρωθυπουργού.


Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:


«Συμπτώσεις ρε παιδί μου..
Αίτηση για κανάλι, κατέθεσε και ο Χρήστος Καλογρίτσας, κουμπάρος του Πάνου Καμμένου, κουμπάρος του Χρήστου Σπίρτζη, αδελφικός φίλος του Νίκου Παππά, ιδιοκτήτης της GPO, της κατασκευαστικής που εξαγόρασε την εταιρεία ΜΕΔΟΥΣΑ , την εταιρεία ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΤΕ του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη. 

Ιδιοκτήτης της εταιρείας που «χτύπησε» την ΕΥΑΘ που ξεπουλάνε και θα υπογράψουν όλοι αυτοί. Και βέβαια, υποθέτω, ότι το κανάλι που θα του δώσουν θα το χειρίζεται ο ο άλλος κουμπάρος μεγαλοδημοσιογράφος...».

 Υπονοούμενα και από Κεγκέρογλου


Το πρωί της Πέμπτης εξάλλου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ανάρτησε στο twitter το εξής κουίζ:  «Ποιός υπουργός έχει θέσει veto για τη χορήγηση μιας εκ των τεσσάρων αδειών για κανάλι στον κουμπάρο του;»

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger