Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση σχετικά με τις στυλιστικές επιλογές της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή.  

Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας από την Κίνα, τα αρνητικά σχόλια που είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο σχετικά με το φόρεμα-πυρκαγιά της Περιστέρας Μπαζιάνα δεν μπόρεσε να κρατηθεί και αντέδρασε σε όλο αυτό. Τι είπε όμως;

σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» ο πρωθυπουργός, φέρεται να είπε: «Εγώ κάνω τόσα πράγματα στο Πεκίνο και αυτοί στην Ελλάδα ασχολούνται με ένα φόρεμα» και γελούσε.

Ωστόσο, η σύντροφός του δεν γέλασε καθόλου, αφού μάλλον στεναχωρήθηκε αρκετά με τα σχόλια που έλαβε για την εμφάνιση της. Δεν παραπονέθηκε δημοσίως παρά μόνο είπε ότι αμέσως μετά θα πήγαινε σε ένα επίσημο γεύμα και ντύθηκε κατάλληλα.

Ο κ. Τσίπρας όμως βλέποντάς την στενοχωρημένη επιχείρησε να σπάσει το πρωτόκολλο και να την πάει σε ένα εστιατόριο για ρομαντικό δείπνο. Πήγαν αλλά αναγκάστηκαν να γυρίσουν γρήγορα πίσω. Τι είχε συμβεί; Τους πήραν χαμπάρι οι κινέζοι «φουσκωτοί» και άδειασαν όχι μόνον το εστιατόριο από τον κόσμο, αλλά και όλο τον δρόμο.

Το ζεύγος όμως επειδή αισθάνθηκε άβολα επέστρεψε στο ξενοδοχείο του.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger