Το λέμε παγωτάρα γιατί η σοκολάτα κιτ κατ και γενικά τα γκοφρετοειδή είναι αγαπημένα μας !
Μόλις το φτιάξετε , θα καταλάβετε !!
Για την τούρτα παγωτό Kit Kat θα χρειαστείτε:
120 γρ. Γκοφρέτες με γεύση βανίλια
450 γρ. Παγωτό βανίλια
1 κούπα Κουβερτούρα σε σταγόνες
1 κούπα Κρέμα γάλακτος
215 ml Σιρόπι σοκολάτας ( βλέπε συνταγή )
1 κούπα Kit Kat χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Σ’ένα μπόλ βάζετε τη κουβερτούρα σοκολάτας και τη περιχύνετε με καυτή κρέμα γάλακτος. Αυτή θα είναι η σάλτσα σοκολάτας.
Βάζετε σε μια παραλληλόγραμμη φόρμα ψωμιού αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Περιχύνετε με 1-2 κ.σ. σάλτσα σοκολάτας.
Βάζετε τις γκόφρετες κάθετες αυτή τη φορά και περιχύνετε με 1-2 κ.σ. σάλτσα σοκολάτας.
Επαναλαμβάνετε με μια στρώση από κάθετες γκοφρέτες και βάζετε 2-3 μπάλες παγωτό κι απλώνετε ομοιόμορφα.
Χοντροκόβετε τις υπόλοιπες γκοφρέτες και απλώνετε πάνω από το παγωτό.
Βάζετε στη κατάψυξη για 4 ώρες.
Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε γυρίζετε το παγωτό ανάποδα σε ένα πιάτο και αφαιρείτε προσεκτικά το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
loading...
Πηγή : foodmaniacs , delish
Δημοσίευση σχολίου
Blogger Facebook