Η 41χρονη Joan B. από την Δανία ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι «ικανοποίηση» μπορεί να προσφέρει η εργασία, αφού για τουλάχιστον 16 χρόνια πληρώνεται για να δοκιμάζει δονητές.

Μάλιστα δηλώνει μπουχτισμένη για τα… ταμπού και τις προκαταλήψεις που ακολουθούν τους δονητές και υποστηρίζει ότι προσφέρουν «ώθηση» στην σεξουαλική ζωή των χρηστών.

Ποτέ δεν φοβόμουν τους δονητές», εξηγεί ενώ αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε την… περιπλάνησή της στον κόσμο των δονητών.

«ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΜΟΥ ΟΔΟΝΤΌΒΟΥΡΤΣΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΟΥ»

«Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα, όταν πλένοντας τα δόντια μου με την ηλεκτρική μου οδοντόβουρτσα αποφάσισα να την βάλω ανάμεσα στα σκέλια μου», λέει στην Sun η Joan.

Τώρα, ο μεγαλύτερος… φόβος της είναι μήπως τελειώσουν οι μπαταρίες από τα βοηθήματά της ενώ δηλώνει έκπληκτη που υπάρχουν ακόμα άνδρες που έχουν πρόβλημα να παίρνει τους δονητές της μαζί της στο κρεβάτι.

Η Joan πια διατηρεί blog όπου δημοσιοποιεί τις απόψεις της για τους δονητές, ενώ προτρέπει τους ανθρώπους να πάψουν να βλέπουν τους δονητές σαν έναν τρόπο για να λύσουν τα προβλήματά τους, αλλά σαν ένα ευχάριστο ερωτικό παιχνίδι.
Ένας δακτύλιος πέους για κάποιον που έχει πρόβλημα στην στύση, λιπαντική κρέμα αν μία γυναίκα δεν είναι αρκετά υγρή μπορεί να κάνουν την δουλειά τους μίας χαρά», τονίζει ενώ συμβουλεύει να δοκιμάσει ο καθένας την χρήση ενός δονητή.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger