ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ Η ΙΔΙΑ Η….ΧΙΛΑΡΙ..!!!… 

Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…!!!

του Ιωάν. Κουντούρη 

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θα πρέπει να σας πω ότι «συνωμοσίες θεωρίας» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ότι η αφβισβήτησις αυτών είναι τακτικές της αρχούσης τάξεως της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, που χρησιμοποιούνται μέσω του Τύπου, προς την πλύσιν εκλεφάλου του ευρέος κοινού ώστε να μην αποδεχτεί ουδεμίαν άλλην εδδοχήν της «αληθείας» εκτός απο αυτήν που μας σερβίρουν…ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ?!  Ήδη σας έχω αποδείξει πόσο ΣΤΗΜΕΝΟ είναι το ΚΑΘΕΤΙ σε αυτήν την ψεύτικην, εικονικήν κοινωνίαν που ζούμε όλοι, ιδιαίτερα όσον αφορά σε κάθε εκλογικήν περίοδον.

Διαβάστε το άρθρο μου «Κώδικας Μυστηρίων: Οι εκλογές οι…ΦΤΙΑΧΤΕΣ των ΗΠΑ και όχι μόνο!» γιατί εκεί σας τα εξηγώ ΟΛΑ. Δείτε επίσης «ΒΟΜΒΑ: Παρέχει Μηχανήματα Ψηφοφορίας σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ εταιρεία του…ΤΖΟΡΖ ΣΟΡΟΣ!!! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ! Μέρος 4ο».

Σας έχω γράψει ΠΟΛΛΑ και για τον Τράμπ και πως είναι κι αυτός…ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (πατήστε εδώ και εδώ και εδώ και ΕΔΩ) που έβαλε υποψηφιότητα κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ των φίλων του, των….ΚΛΙΝΤΟΝ!!! (πατήστε εδώ).  Και, άκουσον-άσκουσον, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ WIKILEAKS ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!

Και τέλος, μήπως ήταν τυχαίος ο ξαφνικός θάνατος του κ Gavin MacFadyen, του ΜΕΝΤΟΡΟΣ του ίδιου του Τζούλιαν Ασάνζ, και τούτο μάλιστα 2 μέρες ΜΕΤΑ την ακόλουθη αποκάλυψη της ομάδος χάκερ???…ή μήπως κάτι ΑΛΛΟ παίζεται εδώ…

Διαβάστε όλες τις αποκαλύψεις εδώ...
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger