Σε έναν... απίστευτο ισχυρισμό προέβη Κύπριος συνταξιούχος, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα βρετανικών Μέσων, ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου φέρεται να έβγαλε 7 εκατ. λίρες (περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ) από την επιχείρηση, μέχρι το κλείσιμό της από την αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2015.

Ο Νεοφύτου και άλλοι πέντε δήλωσαν ένοχοι στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ για τη διατήρηση και διαχείριση του οίκου ανοχής.
Ωστόσο, μετά το τέλος της δίκης, ο 66χρονος αφού ισχυρίστηκε στα ΜΜΕ ότι δεν επρόκειτο για οίκο ανοχής, δήλωσε πως είχε στείλει τα κέρδη του στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να βοηθήσει τη χώρα μας να βγει από την κρίση!

«Πολλοί πιστεύουν ότι βγάζαμε εκατομμύρια. Ωστόσο, δουλεύαμε σκληρά, παρείχαμε υπηρεσία στην κοινότητα, αλλά κάποιοι άλλοι πιστεύουν άλλα. Δικηγόροι έρχονταν εδώ, γιατροί, ήταν υπηρεσία στην κοινότητα, όχι οίκος ανοχής», είπε.
Όταν δημοσιογράφος του BBC του επισήμανε πως «είχατε ένα κλαμπ όπου πήγαιναν άνθρωποι για να κάνουν σεξ με πόρνες, δεν είναι αυτό οίκος ανοχής;», εκείνος απάντησε: «Όχι, επειδή εσύ λες ότι ήταν οίκος ανοχής, πώς ξέρεις ότι ήταν;».

Όταν ερωτήθηκε «πού είναι τα λεφτά;», ο Νεοφύτου είπε: «Καλή ερώτηση! Ο φουκαράς ο Τσίπρας ξέμενε από λεφτά, ξέρετε για την Ελλάδα... Και τα δανείσαμε στον Τσίπρα!».

Πηγή: newsbomb.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger