Ο Ντάνι έχει μητέρα την Μπόμπι Αν Γουίλιαμς που εργαζόταν παλαιότερα ως ιερόδουλη


Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ ενόψει του δεύτερου προεδρικού ντιμπέιτ της Κυριακής μετά την αποκάλυψη ότι ένας 30χρονος Αφροαμερικανός φέρεται να είναι νόθος γιος του Μπιλ Κλίντον, συζύγου της υποψηφίας των Δημοκρατικών για το χρίσμα, Χίλαρι.

Ο Ντάνι έχει μητέρα την Μπόμπι Αν Γουίλιαμς που εργαζόταν παλαιότερα ως ιερόδουλη.


Αρκετές φορές, όπως η ίδια ισχυρίζεται, είχε κάνει σεξ με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ όταν ο ίδιος ήταν κυβερνήτης στο Άρκανσο. Και μάλιστα, όπως τονίζει, είναι ο μοναδικός λευκός άνδρας με τον οποίο είχε κάνει σεξ εκείνο το διάστημα.
Η σχέση του Μπιλ με την Αφροαμερικανή ιερόδουλη ξεκίνησε το 1984. Η γνωριμία του ζευγαριού, σύμφωνα πάντα με την ιερόδουλη, έγινε όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πάει για τρέξιμο στο Λιτλ Ροκ. Η ίδια τότε ήταν 24 ετών και για να ξαπλώσει μαζί του, του είχε ζητήσει 200 δολάρια. Εκείνος έβαλε το χέρι στην τσέπη πολλές φορές...



Ο Ντάνι όχι μόνο πιστεύει ότι είναι ο βιολογικός γιος του Μπιλ αλλά το διαφημίζει. Η σελίδα του στο Facebook φέρει το όνομα Ντάνι Γουίλιαμς Κλίντον.



H μητέρα του πείστηκε ότι ο γιος της ήταν παιδί του Μπιλ Κλίντον από τα μορφολογικά χαρακτηριστικά που παρουσίαζε με το πέρασμα του χρόνου αφού άρχισε να μοιάζει με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
Το 2013, σε συνέντευξή του στο «Τhe Globe», ο Ντάνι είχε υποστηρίξει ότι επιδίωξε να συναντηθεί με τον Κλίντον έπειτα από δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώτο πρόεδρο να πεθαίνει και τόνισε ότι θα ήθελε να έχει σχέση με την μονάκριβη κόρη του ζεύγους Κλίντον,  Τσέλσι.




Μέχρι στιγμής, ο Μπιλ Κλίντον δεν έχει σχολιάσει το θέμα.
Ωστόσο το μόνο που κάνει τις τελευταίες ώρες είναι να πλέκει το εγκώμιο της συζύγου του, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί . «Η Χίλαρι θα φέρει την αλλαγή», υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η επικριτική δήλωσή του για το επονομαζόμενο Obamacare, την φιλόδοξη μεταρρύθμιση στον τομέα της Υγείας του Μπαράκ Ομπάμα. «Είναι ένα τρελό σύστημα», τόνισε.

πηγή

http://www.dailymail.co.uk
http://www.difernews.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger