Για πρωτόγνωρο γκεμπελικό πόλεμο κάνει λόγο ο γιος της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη, με ανάρτησή του στο Facebook μετά την τοποθέτηση βόμβας από την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς στο γραφείο της εισαγγελέως στην Ιπποκράτους


Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Γιώργος Γρηγοράκης.

«Αν και γενικά αποφεύγω να δημοσιεύω στο Facebook λεπτά και προσωπικά ζητήματα, τα τελευταία γεγονότα ξεπερνάνε τα όρια της υπομονής μου.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όσα άτομα ήταν κοντά μου, αλλά και όσα άτομα ενδιαφέρθηκαν να στείλουν ένα μήνυμα για να διαπιστώσουν ότι εγώ και η μητέρα μου δεν είχαμε την τύχη της μικρής Αννούλας.

Τον τελευταίο χρόνο εγώ και ή οικογένεια μου έχουμε δεχτεί εναν πρωτόγνωρο γκεμπελικό πόλεμο. Από που ξεκίνησε και γιατί είναι μια ιστορία που αφορά την μητέρα μου και τους εμπλεκόμενους.
Μπορώ όμως να σας περιγράψω το πως βίωσα αυτόν τον πόλεμο. Κάποια πρόσωπα επέλεξαν να ξεπεράσουν τα όρια και να σημάνουν έτσι οι καμπάνες ενός άγριου πολέμου. Και εκεί κάπου ξεκίνησαν να ξεπετάγονται σαν μανιτάρια τα πρώτα άρθρα που στοχοποιούσαν την μητέρα μου.
Σκοπός αυτών να διαβάλλουν πλήρως την μητέρα μου, προβάλoντας την ως την θηλυκή έκδοση κακοποιών από γκανγκστερικές ταινίες. Το τι είναι η μητέρα μου σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει καθολου να το προβάλλω. Όσοι είναι κοντά της γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Γεωργία Τσατάνη. Μέχρι και εχθές μπορούσα να δεχτώ τα περισσότερα βρωμόλογα απο τα μεσα μαζικής ενημέρωσης. Όχι μόνο δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι μερικες ώρες πριν η μητέρα μου (αλλά και οι κάτοικοι της Οδούς Ιπποκράτους) παρά τρίχα δεν βρέθηκαν νεκροί, αλλά μερικοί έτρεξαν στο γραφείο τους (μάλλον ξενήχτυσαν από το άγχος τους…) για να συντάξουν άρθρα τα οποία υπονοούν οτι η μητέρα μου εποφελήθηκε απο την έκρηξη της βόμβας.
Την έκρηξη της βόμβας αυτής την προκαλέσαν έμμεσα πολλοί παράγοντες. Παραπλανήσατε τον κόσμο στο να χτίσει μια συγκεκριμένη εικόνα της μητέρας μου, με σκοπό την ηθική εξόντωση της.
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου μόνο αποτροπιασμό μπορώ να αισθανθώ για όλους εσάς που παραλίγο να αποτελέσουν καταλύτη στην δολοφονία της μητέρας μου, και λυπάμαι εσάς που τρώτε το σανό που σας πετούν…
Θα ήθελα να ήσασταν για λίγα δευτερόλεπτα στο μυαλό μου όταν με κάλεσε η μητέρα μου λέγοντας μου » Σε αγαπάω πολύ, αλλά σε παρακαλώ μην τα παρατήσεις είσαι ίδιος ο παππούς σου». Τους πυρήνες της φωτιάς τους συγχωρώ γιατί δεν ήξεραν ποιόν άνθρωπο πήγαν να σκοτώσουν. Αυτοί που δεν συγχωρώ είναι εκείνοι πού ολον αυτόν τον καιρό έκαναν τον κόσμο να πιστέψει ενα παραμύθι, για να επωφεληθούν εκείνοι. Περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Θα επανέλθω… «

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger