Συνεχίζονται οι έρευνες του βρετανικού κλιμακίου στην Κω για τον Μπεν, με τους ερευνητές από το Νότιο Γιορκσάιρ να ψάχνουν τις τελευταίες είκοσι ημέρες το οποιοδήποτε στοιχείο θα λύσει επιτέλους το μυστήριο της εξαφάνισης.

Αυτή τη στιγμή οι 19 έμπειροι αστυνομικοί μαζί με τους Έλληνες εθελοντές έχουν επικεντρωθεί στο δεύτερο χωράφι που τους υπέδειξε ο μάρτυρας-κλειδί χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο. Ο χώρος αυτός θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός από τους Βρετανούς ερευνητές καθώς μία ημέρα μετά την εξαφάνιση του Μπεν, το καλοκαίρι του 1991, φαίνεται πως μεταφέρθηκαν μπάζα από το χωράφι που βρίσκεται το αγροτόσπιτο.

Την ίδια ώρα γίνονται κάποιες τελευταίες εργασίες επισκευής στο πρώτο χωράφι, όπου πριν από κάποιες ημέρες κατεδάφισαν οι αστυνομικοί το μικρό δωματιάκι που χτίστηκε εκεί μετά την εξαφάνιση του νηπίου.

Λιγοστεύουν οι ελπίδες
Είκοσι ημέρες γεμάτες αγωνία έχει περάσει η οικογένεια του Μπεν καθώς όλοι είχαν προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο. Η μητέρα, ο παππούς η γιαγιά αλλά και η αδελφή του, σε συνεντεύξεις τους δεν έκρυψαν ποτέ την αγωνία τους σχετικά με τις έρευνες αφού ήταν η πρώτη φορά που άρχισαν να χάνουν τις ελπίδες τους για την επιστροφή του Μπεν και πάλι στο σπίτι τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως στο μαρτύριο της οικογένειας δεν δοθεί εύκολα τέλος καθώς σε μία με δύο ημέρες το βρετανικό κλιμάκιο πρόκειται να σταματήσει τις έρευνες στο νησί.

Μέχρι και σήμερα οι ανασκαφές δεν έδωσαν κάποιο στοιχείο όμως κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα αλλάξει κάτι μέσα στο επόμενο 24ωρο κι αν έστω και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή πάρει άλλη τροπή η υπόθεση. «Η αστυνομία ξέρει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω, ψάχνει το πού»

Παρά το γεγονός ότι οι ημέρες περνούν χωρίς αποτέλεσμα η γιαγιά του Μπεν εμφανίζεται σίγουρη ότι οι Βρετανοί αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ, θάφτηκε στο νησί των Δωδεκανήσων αλλά δεν ξέρουν πού.

Μιλώντας στη Daily Mirror η Κριστίν Νίνταμ μοιράζεται τον τρόμο της ότι η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος. «Έγω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος» λέει η κυρία Νίνταμ.
ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger