Υπό την προεδρία του Καντίρ Αχμέτ ιδρύθηκε Σύλλογος Ενότητας και Ομοψυχίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Χάγη της Ολλανδίας.

Η πρώτη εκδήλωση που οργανώνεται από τον νεοϊδρυθέντα σύλλογο είναι μια εκδήλωση ασουρέ. Στην ανακοίνωση που έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου Καντίρ Αχμέτ αναφέρονται τα εξής : 

¨Αγαπητοί ομοεθνείς, ο σύλλογος Ενότητας και Ομοψυχίας Τούρκων Δυτικής Θράκης που πρόσφατα ιδρύσαμε, οργανώνει στις 30/10/2016 εκδήλωση ασουρέ. Όσοι ζούνε στην περιοχή μας είναι όλοι καλεσμένοι¨.

Επίσης στην γραπτή δήλωση που έκανε ο Ιλχάν Ασκίν – πρόεδρος του Συλλόγου Αζέρικης-Τουρκικής Κουλτούρας Ολλανδίας, αναφέρει πως ¨ Ενημερώσαμε τον Καντίρ Μπασκίν- πρόεδρο του νεοϊδρυθέντα Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης και την ομάδα του πως είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους στήριξη¨.

Η εκδήλωση ασουρέ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Αζέρικης-Τουρκικής Κουλτούρας.

Τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου είναι τα εξής :

Καντίρ Αχμέτ (πρόεδρος)

Μουσταφά Μεχμέτ

Αταμέρ Ισμαήλ

Αμέτ Μεμέτ

Ερχάν Σαλίχ

Αλή Χασεκί

Ιμπραήμ Ομέρ

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12065-hollandada-laheyde-yen-br-umut-douyor.html

Μετάφραση: http://tourkikanea.gr/2016/10/bayrak-15/

Στην πρώτη φωτογραφία με ντεκόρ την σημαία της “Ανεξάρτητης Τουρκο-Δυτικής Θράκης”. Αλλες δύο φωτογραφίες του προέδρου του συλλόγου:Φωτό 2: στα γραφεία ανάλογου Τουρκο-αζέρικου συλλόγου.Φωτό 3: και πάλι ο πρόεδρος με την αποσχιστική σημαία της “Ανεξάρτητης Τουρκο-Δυτικής Θράκης”.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger