Μπορεί να έχετε ακούσει ή δει τον George Clooney και τον Ewan McGregor στην ταινία The Men Who Stare at Goats. 

Παρ'  ότι μπορείτε να σκεφτείτε πως ίσως η γενική ιδέα πίσω από αυτή την ταινία είναι αλήθεια, ότι δηλαδή ο στρατός προσπάθησε να αναπτύξει μια σειρά από ψυχικές ικανότητες για κατασκοπεία.

Για τουλάχιστον 20 χρόνια, ο στρατός των ΗΠΑ χρηματοδοτούσε τη ψυχική έρευνα αυτού του είδους και, οι ομάδες των μέντιουμ χρησιμοποιούνταν, όπως για παράδειγμα για να βρουν πληροφορίες σχετικά με την Pam Am πτήση 103 πάνω από το Lockerbie της Σκωτίας ή για να βρουν λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες του ιρακινού στρατού πριν και κατά τη διάρκεια του πρώτου Πολέμου του Κόλπου, μεταξύ πολλών πολλών άλλων. 

Το πιο γνωστό πρόγραμμα ονομαζόταν Stargate (ή STAR GATE), το οποίο έληξε το 1995. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν τουλάχιστον τρεις μέντιουμ που εργάζονται για τη συλλογή πληροφοριών με προϋπολογισμό μισό εκατομμύριο δολάρια, για ένα γραφείο στο Fort Meade, Maryland ( γιατί τώρα 3 μέντιουμ σε ένα γραφείο κόστιζαν τόσο πολύ είναι κάπως περίεργο).

Η διερεύνηση της στρατιωτικής ψυχικής τεχνικής είχε διάφορους κλάδους, όπως η απομακρυσμένη αστρική προβολή, η διοχέτευση, οι κάρτες ταρώ κ.λπ

 Και πολλές άλλες κυβερνήσεις του κόσμου είχαν και έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στην ψυχική έρευνα.

Μια σύντομη εξήγηση της ιστορίας από τον Lyn Buchanan:


Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πρώην εκπαιδευμένων στρατιωτικών μέντιουμ που έχουν έρθει προς τα εμπρός με την ιστορία τους σχετικά με τις δυνατότητες των τεχνικών που αναπτύχθηκαν. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα ακόλουθα άτομα που σχετίζονται με τις ψυχικές ικανότητες: Leonard (Lyn) Buchanan, Mel Riley, Ed Dames, Joseph McMoneagle, Paul H. Smith, Russell Targ, Ingo Swann, ο Δρ Edwin Μαΐου, Pat Τιμή, F. Holmes "Skip" Atwater και David Morehouse. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρώην εκπαιδευμένοι στρατιωτικοί μέντιουμ ή αλλιώς οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην ανάπτυξη ή διαχείριση απομακρυσμένων ψυχικών προγραμμάτων.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα από την ιστορία των αρχικών προγραμμάτων είναι ότι σήμερα πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που ασχολούνται με ιδιωτικά εργαστήρια, διδάσκουν άλλους διάφορες τεχνικές σε όλο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς έχουν γράψει βιβλία για τις εμπειρίες τους:

Ψυχικός πολεμιστής: Μέσα από το Πρόγραμμα Stargate της CIA: Η αληθινή ιστορία της κατασκοπείας και το ξύπνημα ενός στρατιώτη - David Morehouse
Η έβδομη Αίσθηση: Τα μυστικά της απομακρυσμένης προβολής, όπως είπαν από ένα "Psychic Spy" για τις ΗΠΑ - Lyn Buchanan
Νου Trek: Εξερευνώντας τη Συνείδηση, Χρόνος και Διάστημα μέσω απομακρυσμένης προβολής - Joseph McMoneagle
Απεριόριστες Mind: Ένας οδηγός για απομακρυσμένη προβολή και μετασχηματισμός της Συνείδησης - Russell Targ
Πες μου τι Βλέπεις: Remote Viewing υποθέσεις από το Premier Psychic Spy του Κόσμου - Ed Dames
Διαβάζοντας το μυαλό του εχθρού: Πύλη Star: Αμερικής Κατασκοπείας Πρόγραμμα - Paul H. Smith


Η βιβλιογραφία δείχνει την αυθεντικότητα των μεθόδων τους: μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που εργάστηκαν στο παρελθόν με τέτοιου είδους τεχνικές σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, πραγματικά φαίνεται να πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα τους. Συχνά σε συνεντεύξεις, πολλοί από αυτούς υποστηρίζουν πειστικά για τις εμπειρίες τους, αλλά και για τη σημασία αυτής της υπερφυσικής πηγής πληροφόρησης που αξιοποιούν. 

Με τη σειρά του, αυτό έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους που είναι γοητευμένοι από τις ιδέες και τις δυνατότητες αυτές να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές αυτές με πρακτικούς τρόπους, για να μπορέσουν να διεισδύσουν  στη συγκεκριμένη μάθηση των ψυχικών ικανοτήτων. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger