Προκειται να δουμε εκπληκτικα πραγματα!

Σε διεθνες επιπεδο,η Μ Ανατολη,αλλαζει προσανατολισμο!Ας μην ξεχναμε οτι ειναι ενα βαρυδι για την παγκοσμια κοινωνια!

Απο εκει προερχονται ολα τα βασανα της ανθρωποτητας!

Εχει ηγεμονες τουρκικης καταγωγης!Ας μην ξεχναμε οτι υπηρξαν κομματια της Οθωμανικης αυτοκρατοριας!Οπως και ολος ο Αραβικος κοσμος,που σημερα υποφερει απο Τουρανομογγολικες ηγεμονιες!

Οταν η Τουρκια διαμελισθει,η Τουρανομογκολικη ηγεμονια θα χασει εναν <<Δημοκρατικο>>πυλωνα της!

Αυτο εχει ηδη προαποφασισθει!Στην Νεα Γιαλτα!Οπου πλεον υπηρξαν 2 μερη και οχι 3 της ιδιας καστας <<φιλων>>,που αποφασισαν την διανομη του κοσμου σε Τουρανομογγολικες επιρροες!Ευθαρσως να το πουμε,σε Ναζιστικα Καντονια!

Ηδη ο Αραβικος κοσμος εχει αρχισει να αποδεσμευεται απο την μανα Τουρκια,(Αιγυπτος Λυβιη,Υεμενη!!)

Ακομα και το ΙΡΑΚ!!

Αυτο που ακομα τους κρατα ορθιους,ειναι το δολλαριο!Το νεκρο αυτο νομισμα που αρνουνται να ανακοινωσουν τον θανατο του!

Αλλα συντομα θα γινει και αυτο,μετα την αναγορευση του Ρουβλιου ως νομισμα διεθνων συναλλαγων!

Ηδη ειναι μεσα και το γουον!

Να πουμε δε,οτι το τερατουργημα των<<αγορων>>που εφηυραν τα γλυτσιαρικα της Τουρανομογγολικης διεθνους,εχει ηδη την δικη του λογικη,που ανεξαρτητοποιειται σιγα σιγα απο την κηδεμονια των ηλιθιων και προσερχεται στην <<λογικη>> του ατομικου κερδους!

Να το πουμε απλα!!Οταν το δολλαριο που ηταν ο πυλωνας των <<αγορων>> οδευει προς ολεθρο,οι <<αγορες>> θα κοιταξουν να διασωθουν!Ο σωζον εαυτω θα ζησει!

Αυτοματως το πετροδολλαριο που στηριζει ακομα τις <<οικονομιες>> των τουρανων ηγεμονων,θα αφανιστει και κοντα σε αυτο και οι ηγεμονες!

Ο ετερος πυλωνας της τουρκιάς,η Γερμανια,βρισκεται στα προθυρα <<οικονομικου>> αφανισμου,αφου πρωτη αυτη <<εσπασε>> την συμφωνια της Γιαλτας,και προσπαθησε να αναλαβει πρωτευοντα ηγεμονικο ρολο στην Ευρωπη!

Στηριχθηκε δε,στην γνωστη ναζιστικη μεθοδο,της κλοπης,της ληστειας,της πεινας των λαων,στην καταστροφη των οικονομιων,τους στην διαχωριστικη κομπλεξικη γραμμη Βορρα-Νοτου!

Δεν ειναι μακρυα ο καιρος που οι Ελληνες θα μαθουμε,οτι Γερμανικο θαυμα χωρις την καταληστευση των Ελληνων,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ!!

Και δεν ειναι μονο αυτα που μας σερβιρουν τα πουλημενα ΜΜΕ!Ειναι απειρως περισσοτερα και σε βαθος χρονου!!

Μα και η καταρρευση της Τουρανομογγολικης διεθνους εχει ηδη ξεκινησει!

Οταν στηριζεις την ηγεμονια σου σε πηλινα ποδια,οπως οι <<αγορες>>,τα αφυσικα μαθηματικα,οπου θα πρεπει οπωσδηποτε 2+3 να κανουν 100….εεεεε!!!ολα θα κυλήσουν επισης αφυσικα και καποτε θα βγουν τα πραγματικα μαθηματικα εξω απο τα ρουχα τους!!Αυτο ακριβως γινεται με τις υπερεκδοσεις απειρων σειρων δολλαριων!

Επιμενω στην τυχη του δολλαριου,γιατι οπως διαμορφωθηκε <<ιδεοληπτικα>> η παγκοσμια νοοτροπια,δεν μπορεις να εισαι δυνατος αν δεν εχεις δυνατες δυναμεις επιβολης!Για να τις εχεις ομως,θα πρεπει να ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!!

Και σιγουρευομαι πως εν πασει περιπτωσει ειμαι καπως στον σωστο δρομο σκεψης,απο την στιγμη που ΟΛΟΙ σχεδον οι Δυτικοι <<οικονομικοι>> αναλυτες,αγνοουν επιδεικτικα την πραγματικοτητα και στις αναλυσεις τους, ακομα χρησιμοποιουν το δολλαριο ως κυριαρχο νομισμα,ενω οι <<αγορες>>απομακρυνονται απο αυτο!!

Εν κατακλειδι στα διεθνη,η Τουρκια συμπληρωσε ηδη την ζωη της και προκειται να αποθανει,αν θελει η τουρανικη διεθνης να ζησει!

Τα λεφτα τους διαρκως λιγοστευουν,και δεν μπορουν να συντηρουν αλλο καθεστωτα τυπου Ερτογαν η Κεμαλ!!

Ουτε ειναι διατεθημενη να πριμοδοτησει αλλο παραλογα ονειρα τυπου οθωμανικης αυτοκρατοριας,οταν παγκοσμιως πλεον εχει γινει ρεζιλι των σκυλιων με την επιμονη της να πριμοδοτει επαγγελματιες φονιαδες τυπου ΙΣΣΙΣ!!

Μεση ανατολη,βορειος και αργοτερα κεντρικη και νοτιος Αφρικη,σε μικρο χρονικο διαστημα,ισως και μεσα στο 2017 θα φαινονται να αλληθωρίζουν προς βορειοανατολικη μερια!

Για την Ελλαδα!!

Η ολοφανερη στοχοποιηση της Γερμανιας και του ευρωπαικου κατεστημενου,την εχει φερει σε ενα τρελλο αδιεξοδο!Δεν ειναι μακρυα η ωρα που θα αναδειχθει η ληστρικη της συμπεριφορα,ιδιως εναντι της χωρας μας!

Ηδη κατι Ιταλικα αλλα και αλλα ευρωπαικα στοματα ανοιγονται!!

Κατι παραλογισμοι ηγεμονων της Ευρωπης του στυλ εχουμε αδικο,αλλα συνεχιζουμε το αδικο γιατι ειναι ο μονος τροπος να σωθειτε,(Ολαντ),εχει προκαλεσει αφθονο γελωτα στον πλανητη!

Σε εναν πλανητη που σιγα σιγα μαθαινει απο στοματα που ανοιγουν,οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΚΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ουτε φυσικα πηραμε δεκαρα απο τα δανεικα!

Αυτη η διεθνης ληστεια εις βαρος της Ελλαδας,ηρθε η ωρα να τελειωσει,με τους ληστες μας ως αποδιοπομπαιους τραγους της Τουρανομογγολικης διεθνους,που πλεον κατι πρεπει να <<δωσουν>>για να σωσουν μεγαλυτερα κεφαλια!

Η χωρα μας,σε πρωτη φαση θα επεκταθει,και θα αποτελεσει την σιγουρη διοικηση των Στενων του Βοσπορου,για την ελευθερη διελευση των πλοιων που τοσο πολυ το θελουν και οι δυο δυναμεις,που εχουν και οι δυο συμμαχους και συμφεροντα στην κλειστη αυτη θαλασσα!

Μια ουδετεροτητα που ο κοσμος των δυνατων την εχει αναγκη και την αναζητα σε σταθερες αξιες,οπως οι Ελληνες!

Οταν μαλλιστα ο κοσμος των δυνατων,δεν ειναι πια φιλαρες,αλλα αντιπαλοι κανονικοι!

Η Συγκρουση Ανατολης – Δυσης προκειται συντομα να αποκτησει απορροφιτικα συνορα των εντασεων που δεν θα ειναι τα συνορα της Ρωσσιας,αλλα η ελευθερη ζωνη υπο την Επωνυμια ΕΛΛΑΣ!!

Οι τουρανοι δεν θελουν να αφανισθουν και οι Ανατολικοι δεν θελουν να κανουν τους πλανηταρχες,παρ οτι μπορουν και ειναι σε ολα τα επιπεδα!

Αλλα οι ισσοροπιες,δεν κρατιουνται απο ανοους ερτογανες!Κρατιωνται μονο απο νοημονες ισσοροπιστες!Και οι μονοι διαθεσιμοι αυτην την στιγμη και για παντα,λεγονται Ελληνες!

Ο κοσμος αλλαζει δραματικα.Και για να μην γινει αυτο και με δραματικο τροπο,ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Ετοιμαστειτε αδελφια!!Ερχονται συντομα,ισως και στις αρχες του 2017 ομορφες μερες.Ηδη μεσα στο 2016 εχουν αρχισει τα πρωτα συμπτωματα της αλλαγης αυτης!

Οσο κι αν αυτο πληγωνει τους μελλοντες να θυσιασθουν για τις παγκοσμιες αλητειες!Και προσπαθουν να μας πληγωσουν και να μας φοβισουν κι αλλο τα ξεδοντιασμενα θηρια!

Ειναι πανεμορφο να ειμαι Ελληνιδα!!

Ιωαννα Βαφειαδου

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger