Σήμερα, θα μιλήσουμε για το τι συμβαίνει όταν ανοίγετε το τρίτο μάτι. Έχω πάρει πολλά emails από ανθρώπους που μου λένε: «Το τρίτο μου μάτι είναι ανοιχτό. 

Τώρα τι γίνεται;» Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανακάλυψαν μέσω του διαλογισμού ή κάποιου είδους πνευματικής πρακτικής ότι έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν μπορούσαν να φανταστούν, εξαιτίας της διαίσθησης ή του τρίτου ματιού.

Αυτό μπορεί να είναι συγκλονιστικό και μερικές φορές μια τρομακτική εμπειρία επειδή αρχίζετε να αναρωτιέστε τι είναι πραγματικό και τι όχι. Αρχίζετε να βλέπετε πράγματα, αρχίζετε να βιώνετε πράγματα που είναι ολοκληρωτικά ασυνήθιστα.

Λοιπόν, ακολουθούν μερικά πράγματα που θα ήθελα να θυμάστε σχετικά με το τι γίνεται όταν το τρίτο σας μάτι ανοίγει.

1. Ο τρόπος με τον οποίο νιώθετε μέσα σας, έχει σημασία

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η τρέχουσα κατάσταση της ύπαρξης είναι ουσιώδης. Σε μια δημοσίευση, όχι πολύ καιρό πριν, μίλησα για την πρώτη μου εμπειρία του ανοίγματος του τρίτου μου ματιού και εξήγησα πώς αυτή εκτυλίχτηκε. Επίσης κατάφερα να πάρω συνέντευξη από τον Jason Stephenson σχετικά με την δική του εμπειρία με το άνοιγμα του τρίτου ματιού. Αν έχετε φόβο, επιθετικότητα, ανησυχία, με άλλα λόγια αρνητική ενέργεια μέσα σας, το είδος των εμπειριών που θα ελκύσετε όταν ανοίξετε το τρίτο μάτι, θα είναι και αυτό αρνητικό.

Όταν συνδεθείτε με τον πνευματικό χώρο, θα ανοίξετε τα μάτια σας σε πράγματα που δεν φανταζόσασταν ότι υπήρχαν. Οντότητες από τον πνευματικό χώρο ίσως σας επισκεφτούν και είναι σημαντικό το πώς θα χειριστείτε αυτές τις πρώτες συναντήσεις με αυτές.

Αν η ενέργειά σας είναι χαμηλή, θα είστε ευάλωτοι σε αυτά που θα βλέπετε να σας κάνουν να νιώθετε αμηχανία, φόβο και τρόμο. Αλλά αν είστε ισορροπημένοι και επικεντρωμένοι στον εαυτό σας, οι συναντήσεις που θα έχετε με τα πνευματικά όντα, μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, επειδή ουσιαστικά, τα διαφορετικά πνευματικά όντα που θα συναντήσετε είναι μια απλή αντανάκλαση των διαφορετικών πλευρών του εσώτερου εαυτού σας.

Αν στην πραγματικότητα ανοίξετε ένα πνευματικό κέντρο μπροστά σας, τότε θα υπάρξει μια μαζική εισροή ενέργειας που θα κυκλοφορήσει μέσα στο σώμα σας. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικό, μπορεί να είναι πολύπλοκο και μπορεί να είναι μια συγκλονιστική εμπειρία.

Το να περνάτε τον χρόνο σας σε εξωτερικό χώρο, κάνοντας βασικές δραστηριότητες, έχει να κάνει με το να είστε παρόντες στο σώμα. Το να είστε παρόντες μέσω της αναπνοής είναι κάτι που σας ευνοεί πολύ. Πάρτε δέκα πολύ συνειδητές βαθιές αναπνοές κάθε φορά που νιώθετε πνιγμένοι. Πηγαίντε μια βόλτα στο δάσος ή κάπου πολύ κοντά στη φύση και κάντε το αυτό όσο πιο συχνά μπορείτε.

Κάντε ό,τι άθλημα βελτιώνει το σώμα σας με θετικό τρόπο. Είναι ένας σπουδαίος τρόπος να ισορροπήσετε όλη την ενέργειά σας που τώρα έρχεται στην ύπαρξή σας.

Εξαρτάται από εσάς να δείτε που στέκεστε στο παρόν και να δράσετε κατάλληλα. Έτσι, αν νιώθετε σαν να χρειάζεστε κάποια βοήθεια ή ότι κάτι δεν πάει καλά, τότε οπωσδήποτε δείτε κάποιον.

2. Υπεραισθητική αντίληψη

Άλλο ένα κοινό πράγμα που παρατηρείται μεταξύ ανθρώπων που άνοιξαν το τρίτο τους μάτι είναι η εκδήλωση ψυχικών χαρισμάτων. Όλοι έχουμε κάποιες ψυχικές ικανότητες μέσα μας. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό μέχρι να βιώσουν μια πνευματική αφύπνιση αυτού του είδους.

Όσο είμαστε μωρά, μπορούμε να δούμε οντότητες από άλλες διαστάσεις, να μιλήσουμε μαζί τους στην δικιά μας γλώσσα των νηπίων, αλλά όσο μεγαλώνουμε, η κοινωνία επιβάλλει τις πεποιθήσεις της σε εμάς, περιορίζοντας την επαφή και όντας κλειστή στον πνευματικό εαυτό.

Όταν ανοίγετε το τρίτο μάτι μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε υπεραισθητικές εντυπώσεις που δεν περιορίζονται στον υλικό κόσμο, αλλά βρίσκονται στον πνευματικό. Αυτό είναι το επονομαζόμενο χάρισμα της διορατικότητας ή δεύτερης όρασης. Άλλη κοινώς παρατηρούμενη ψυχική ικανότητα είναι η διακοή. Αυτή συνδέεται με ήχους που μαγνητίζουν τα αυτιά, με λέξεις και υπεραισθητικούς ήχους από μια αιθερική διάσταση, χωρίς να είναι αναγκαίο να ακούν τα σωματικά σας αυτιά. Η διόραση και η τηλεπάθεια είναι ακόμα μερικές δυνάμεις που μπορείτε να έχετε όταν ανοίγετε το τρίτο μάτι.

3. Είστε ευθυγραμμισμένοι με το Σύμπαν

Αυτό που συμβαίνει όταν ανοίγετε το τρίτο μάτι είναι η ισορροπία και η απόλυτη αρμονία όλων σας των τσάκρα. Ουσιαστικά, μόλις βρεθείτε σε ειρήνη με τον εαυτό σας, ευθυγραμμίζεστε με τις προθέσεις του Σύμπαντος. Αυτό θα σας φέρει μια ολοκληρωτικά καινούργια κατανόηση των πραγμάτων που ξέρετε. Η αντίληψή σας για τη ζωή θα διευρυνθεί και ποτέ δε θα είστε οι ίδιοι με πριν.

Όταν ευθυγραμμιστείτε με την Θεϊκή Τάξη θα αρχίσετε να εκφράζετε τις ευχές σας πολύ πιο γρήγορα από πριν. Οι σκέψεις σας θα είναι πολύ πιο δυνατές και θα αποκτήσετε την ικανότητα να επηρεάζετε την πραγματικότητά σας. Μην ανησυχείτε αν νομίζετε ότι θα έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόλις ανεβάσετε τη δόνησή σας, οι σκέψεις που κουβαλάνε μια αρνητική έννοια και σας ρίχνουν θα σταματήσουν να υπάρχουν. Θα αρχίσετε να αγαπάτε πολύ την πραγματικότητα που έχετε.

Μην ξεχνάτε…

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι είστε εδώ, σε αυτό το υλικό πεδίο στο οποίο έχετε σωματικές εμπειρίες και όσο όμορφο και αν είναι αυτό το όραμα, είναι πολύ σημαντικό να είναι πραγματικό. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσετε την καθημερινή σας ζωή, να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους, να συνεχίσετε να εργάζεστε, να συνεχίσετε να είστε άνθρωποι.

Ασχέτως του τι συμβαίνει, αν βλέπετε αυτά τα οράματα να έρχονται σε εσάς, μην τα αφήσετε να μπουν εμπόδιο στον τρόπο ζωή σας και να σας ακολουθούν στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Συνεχίστε να φροντίζετε τον εαυτό σας, συνεχίστε να απολαμβάνετε τις σωματικές σας εμπειρίες και επιτρέψτε στις πνευματικές σας εμπειρίες να τις συμπληρώσουν παρά να τις διώξουν.

Διατηρήστε την ισορροπία

Το τελευταίο για το οποίο θα ήθελα να σας μιλήσω είναι η διατήρηση της ισορροπίας. Έχουμε διαφορετικά κομμάτια που συγκροτούν την ύπαρξη – είμαστε σώμα, νους και πνεύμα. Αν εστιάσετε μόνο στις πνευματικές εμπειρίες, το μυαλό σας και το σώμα σας δεν παίρνουν την προσοχή που αξίζουν, για αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό να μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που βλέπετε. Να είστε ικανοί να έχετε πνευματικές εμπειρίες αλλά επιτρέψτε και στον εαυτό σας να τις αποχωρίζεται και να έχει και μια ολοκληρωτικά σωματική εμπειρία. Έπειτα βουτήξτε στο μυαλό σας και παίξτε με όλα τα κομμάτια ώστε κανένα από αυτά να μην είναι παραμελημένο.

Οι πνευματικές σας εμπειρίες πραγματικά επιδιώκουν να συμπληρώσουν και να εμπλουτίσουν τη ζωή σας. Για αυτό δείτε τες ως ένα δώρο -κάτι που είναι- αλλά να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλα δώρα σε άλλες σφαίρες της ζωής σας που είναι εκεί για να τα απολαύσετε.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger