Πολυάριθμοι ειδικοί πιστεύουν ότι η αποθηκευμένη ενέργεια βρίσκεται μόνο στο λίπος του σώματος, αλλά για να καταφέρεται να το χρησιμοποιήσετε σωστά και να κάψετε το λίπος, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια αυστηρή δίαιτα.

 Ωστόσο, η διαδικασία της καύσης λίπους του σώματος επηρεάζεται επίσης και άλλα αποθέματα ενέργειας, που είναι γνωστά ως γλυκογόνο (υδατάνθρακες) και πρωτεΐνες.


Για να αλλάξει τον τρόπο που το σώμα χρησιμοποιεί τα αποθηκευμένα λίπη, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που χρησιμοποιεί αυτές τις καταθέσεις  ενέργειας.

Στην περίπτωση  συνεχούς στρες, όταν τα τρόφιμα εισέρχονται στο στομάχι,  πολύ συχνά μαζί  με αυτά  εμφανίζονται και  παράσιτα στο στομάχι. 

Επιπλέον στην περίπτωση της υπερβολικής κατανάλωσης  γλυκών, το σώμα γεμίζει  βλέννα, που είναι ιδανική για αυτά τα παράσιτα.


Αυτό το περιβάλλον είναι επίσης ευνοϊκό για τα βακτηρίδια και τους μύκητες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να εξαλείψει φυσικά το  συσσωρευμένο λίπος στο σώμα σας και, ακόμη να  αφαιρέστε τα παράσιτα. 

Η ακόλουθη φυσική θεραπεία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική:


Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο απλά συστατικά και θα καταφέρεται να εξαλείψετε  όλο τα λίπος και τα παράσιτα που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα!


Συστατικά

Σκελίδες σκόρδο -10 γραμμάρια
Λιναρόσπορος - 100 γραμμάρια

Προετοιμασία και χρήση

Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα συστατικά είναι σε μορφή σκόνης.

Ανακατέψτε τα με νερό και καταναλώνεται 2 κουταλιές της σούπας με άδειο στομάχι, το πρωί πριν από το πρωινό  για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Μετά από αυτή τη δοσολογία κάνετε  ένα διάλειμμα τριών ημερών και, στη συνέχεια, επαναλάβετε ξανά τη διαδικασία.

Σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα ολόκληρο το σώμα σας θα είναι εντελώς απαλλαγμένο από παράσιτα.

Κάνοντας στην συνέχεια  μια ισορροπημένη διατροφή, που θα αποτελείται από φρούτα και λαχανικά για να σας παρέχει τα βασικά μέταλλα και τις βιταμίνες που θα ενισχύσουν τα επίπεδα της ενέργειας σας, ώστε να κρατηθεί ο οργανισμός  ενεργός για τις καθημερινές του ανάγκες.


Με πληροφορίες από το:  healthylivingstyle.net
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger